Politie Brabant-Noord

Rijbewijs ingevorderd

Oss, 14-05-2010

Oss - Donderdagavond omstreeks 21.15 uur is een 29-jarige Osse vrouw op de J.F. Kennedybaan aangehouden voor het rijden onder invloed. Ze had zo'n drie keer teveel gedronken. Ze is overgebracht naar het bureau voor verhoor. Daarna is ze met een rijverbod van zeven uur en een proces-verbaal heengezonden. Tevens is haar rijbewijs ingevorderd.

Den Dungen - Vrijdagochtend omstreeks 01.30 uur is een 20-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel op de Litserstraat aangehouden voor het rijden onder invloed. De beginnend bestuurster had ruim vier keer teveel gedronken.

Een melder zag de vrouw enkele paaltjes uit de grond rijden en vervolgens de brokstukken bij elkaar rapen. De melder adviseerde haar de politie te bellen. Ze zei dat te doen en reed vervolgens weg. Even later werd ze door agenten aangetroffen op een parkeerplaats aan de Litserstraat. Daar beweerde ze door een andere auto geraakt te zijn, die doorgereden zou zijn. Agenten geloofden haar niet en lieten haar blazen.

Ze is overgebracht naar het bureau voor verhoor. Haar rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor is ze met een rijverbod en een proces-verbaal heengezonden.