Politie Amsterdam-Amstelland

Nog steeds gezocht: eigenaren gestolen sieraden

De politie is nog steeds op zoek naar de rechtmatige eigenaren van gestolen sieraden. Sinds begin april staan foto's hiervan op de website. Dat leidde ertoe dat al tien eigenaren zich bij de politie meldden. Sommigen herkenden zelfs meerdere sieraden als hun eigendom. Dit gebeurde mede naar aanleiding van een uitzending van het opsporingsprogramma Ter Plaatse.

Inbrekersbende
In maart hield de politie Amsterdam-Amstelland in samenwerking met het korps Zaanstreek-Waterland twaalf leden aan van een inbrekersbende uit Amsterdam-Noord. De groep was actief in de Banne, Oostzaan, Landsmeer en Nieuwendam. Tijdens huiszoekingen werden gestolen televisies, laptops en sieraden aangetroffen. Een deel van de aangetroffen sieraden ligt nog op het politiebureau.

Herkent u uw eigendom?
Rechtmatige eigenaren van de gevonden partij kostbaarheden wordt nog steeds gevraagd zich te melden. Om de gestolen goederen onder de aandacht te brengen, staat op deze website tot eind mei nog een overzicht met foto's van alle sieraden.

Herkent u één van de goederen op de foto's als uw eigendom? Neem dan contact op met het Inbrakenteam Waddenweg, tel. 020-559 1703 (15:00 - 23:00) of stuur een e-mail naar Als u contact opneemt, vermeldt dan het fotonummer en (als u de eigenaar bent) het proces-verbaalnummer van uw aangifte.

>>Bekijk de sieraden


____________________