Politie Gelderland-Midden

Velpenaar (19) in woning overvallen

Publicatiedatum: 14-5-2010 13:24:32

VELP - Drie tot dusver onbekende mannen hebben in de vroege ochtenduren van vrijdag 14 mei een 19-jarige Velpenaar in zijn huis aan de Dennenweg overvallen. Het slachtoffer werd daarbij mishandeld en gekneveld maar raakte niet ernstig gewond. De politie is een onderzoek begonnen en roept getuigen op te reageren.

Volgens het slachtoffer waren de drie overvallers rond kwart over vier zijn huis binnengedrongen, waarna ze hem zouden hebben geslagen en gekneveld. Daarna zouden de overvallers onder meer een grote televisie hebben buitgemaakt en enkele spelcomputers. Nadat de overvallers waren vertrokken wist de Velpenaar zijn huis uit te komen waarna hij bij buurtbewoners aanklampte om hulp.

Slepen
Gewaarschuwde agenten hebben nog vergeefs in de omgeving gezocht. Volgens het slachtoffer is van hen slechts bekend dat het om drie gemaskerde mannen ging, allen in het donker gekleed. De politie vraagt eventuele getuigen te reageren. Wellicht is het een passant opgevallen dat men met de grote televisie heeft lopen slepen. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem. (052454)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

de wijk Onder de Linden tegen spiegels van auto's aan het trappen was. Ter plaatse sprak de politie een getuige die verklaarde dat hij vier jongens had zien weglopen. Even later kwam de politie het viertal in de buurt tegen heeft ze aanhouden ter zake vernieling. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.