Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 14-05-2010

Ex vernielt ruit voordeur

HOOGE ZWALUWE - De politie heeft gisteravond bij een woning in Hooge Zwaluwe een 46-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden. De man kreeg in de woning een woordenwisseling met de bewoonster, zijn 41-jarige ex-vriendin. Tijdens de woordenwisseling verliet de man de woning. Toen hij buiten stond trapte hij een ruitje van de voordeur in. De politie werd in kennis gesteld die de man in de directe omgeving aantrof. Hij bekende de vernieling.

Man bedreigt flatbewoner

GEERTRUIDENBERG - De politie heeft gisteravond in een flatgebouw een 29-jarige man uit Geertruidenberg aangehouden voor bedreiging. Een 32-jarige plaatsgenoot wilde de verdachte aanspreken op zijn
overlastgevend gedrag. Op het moment dat hij, samen met enkele kennissen bij de verdachte aan de deur wilde gaan, kwam de verdachte naar buiten met een broodmes waarmee hij dreigende bewegingen in de richting van de 32-jarige maakte. De politie werd gebeld die de verdachte in het flatgebouw aantrof.

Politie houdt dronken automobilist aan voor verlaten plaats ongeval

DEN HOUT - De politie heeft gistermiddag op het bureau aan het europark een 21-jarige automobilist uit oosterhout aangehouden voor het verlaten plaats ongeval en het rijden onder invloed. Een even oude automobilist uit dezelfde woonplaats meldde dat hij gistermiddag met zijn auto over de Vrachelsestraat reed richting Oosterhout. Vanuit de Hertstraat naderde hem een personenauto. In een bocht botste de auto waarin de verdachte reed tegen de zijkant van de auto van de Oosterhouter. Na de aanrijding zijn beide automobilisten uitgestapt. Direct daarna stapte de verdachte weer in zijn auto en reed weg. Tijdens deze manoeuvre botste hij opnieuw tegen de auto van de benadeelde. Gevolg was dat de volledige zijkant schade opliep. De politie stelde een onderzoek in en traceerde de verdachte die zich korte tijd later op het bureau meldde. Daar bleek dat de man onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest wees uit dat hij 455 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Vervelend gedrag leidt tot mishandeling

KAATSHEUVEL - De politie heeft gisteravond bij een horecagelegenheid aan de Monseigneur Volkerstraat een 45-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden voor mishandeling. Aanleiding daartoe was dat hij zich stoorde aan het gedrag van een drietal jongeren. De jongens misdroegen zich in het etablissement en schoffeerde een medewerkster. Nadat de man één van hen, een 13-jarige jongen uit Kaatsheuvel buiten de zaak aangesproken had voelde hij zich niet serieus genomen. Hierop sloeg hij de jongen in het gezicht die ten gevolge van de klap een bloedneus opliep.

Eigenaar vindt kiepkar terug

SPRANG-CAPELLE - De politie heeft gistermiddag in de Heistraat een 42-jarige Waalwijker aangehouden. Een 24-jarige inwoner uit
Srang-Capelle herkende zijn gestolen kiepkar die achter de tractor van de 42-jarige hing. De verdachte reed daarmee over de Heistraat. De politie werd geïnformeerd en kwam ter plaatse. De 42-jarige man gaf aan dat de kar vorige week gekocht was. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 14-05-2010 13:53 | © Regio Midden en West Brabant |