Ingezonden persbericht


Ujala's indoor PasarMela in Almere

14-15-16 mei 2010

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei vindt de PasarMela BEURS plaats in Topsportcentrum te Almere.

PasarMela is een uniek beursconcept ontwikkeld door Ujala en MultiCultural Events BV. De PasarMela is een Oosters, Aziatisch & Caribisch spektakel binnen een succesformule. Pasarmela is een organische kruising tussen de bekende Pasars(Indonesisch, Javaans) en de toonaangevende Melafestivals(Indias, Hindoestaans, Caribisch). PasarMela is een prikkelende drie-eenheid van een cultureel festival, beurs en eetfestijn tezamen.

De samenvoeging
Pasar is het Indonesische woord voor Markt.
Mela betekend in het Hindie: samenkomst van een grote menigte(kermis) PasarMela zou je dus kunnen vertalen als: samenkomst van een grote menigte op een markt.

Op PasarMela kun je terecht voor top entertainment, informatie en voorlichting, muziek, dans, folklore, en spetterende Bollywood shows, curiositeiten, exotisch fruit, Oosterse kleding, geschriften en boeken over het Hindoeïsme en Boeddhisme, Bollywood cd's en dvd's, etc. Met de aanwezigheid van de Surinaamse, Hindoestaanse, Indische en Javaanse keuken is het festival ook een culinair genot. Naast de beursactiviteiten treft u ook aan diverse arena's en corners: culinaire wereldkeuken | weddingcorner | literatuur Paviljoen | informatie, studie en banenmarkt | workshops dans/muziek/sport | Health & Beauty Gezondheidsplein. De kids komen volledig aan hun trekken door de vele hapjes en drankjes, de acts van de clowns, gratis schminken, etc. Kinderen onder 1 meter hebben altijd GRATIS toegang! Gedurende drie dagen vertoeven in oosterse en Aziatische sferen. Van Bombay tot Bali en van Jakarta tot Surimaribo. Relaxed en heerlijk goedkoop shoppen en slenteren in een oosters, Aziatisch en Caribisch decor. Op PasarMela vindt u stands met producten uit binnen- en buitenland. Duurzame gebruiksvoorwerpen, hippe fashion-items of verrassende cadeaus. Ook zijn er informatiestands van verschillende bedrijven en instellingen. Misschien ontmoet u hier wel uw volgende werkgever, zakenpartner of zelfs levenspartner. PasarMela is een ontmoetingsfestival. Een uitgebreid podiumprogramma met live acts van diverse artiesten en muziekformaties, gecombineerd met exotische eten, drinken en fruit en een gevarieerd aanbod van kunst, cultuur, voorlichting, etc. vormen de ingrediënten van het festival. Als bezoekers snuift u letterlijk de exotische geuren, kleuren en tonen op. Heerlijk shoppen, eten en dansen en jezelf wanen in het verre buitenland. Dwalen langs de tientallen stands, die zo kenmerkend zijn voor het leven in India, Indonesië en Suriname. Op zoek naar een product wat u al heel lang graag wilde hebben. Laat u zich verrassen door de smaak van het lekkere eten en de heerlijke tropische fruit of laat u inspireren door spiritualiteit of natuurlijke oosterse ingrediënten en of Ayurveda. Kom en maak kennis met de Oosterse gastvrijheid op PasarMela. Pasar Mela mag u niet missen.




Ingezonden persbericht