Jupiler 7X7 Cup 2010 in Center Parcs


Grootste cafévoetbaltoernooi van Nederland in De Vossemeren van 14 tot en met 17 mei

BREDA, 20100507 -- Van 14 tot en met 17 mei wordt de tweede editie van de Jupiler 7x7 Cup gespeeld, het grootste cafévoetbaltoernooi van Nederland. De weekendcompetitie wordt ook dit jaar gespeeld in het Belgische Lommel -thuisland van Jupiler- in Center Parcs De Vossemeren. Tijdens het toernooi spelen 42 Jupiler cafés om de felbegeerde 7 x 7 Cup.

Het toernooi wordt gehouden op het nabij Center Parcs gelegen voetbalcomplex van profclub KVSK United. Zowel heren- als damesteams van Nederlandse Jupiler cafés kunnen deelnemen aan het evenement. Gedurende het weekend worden er allerlei activiteiten en festiviteiten georganiseerd, waaronder een exclusief feest op zaterdagavond.

Jupiler organiseert in samenwerking met Center Parcs en Kwik Events de Jupiler 7x7 Cup 2010: een weekend dat volledig in het teken staat van teambuilding, voetbalspektakel, gezelligheid en ontspanning. Dit evenement speelt perfect in op de alsmaar groeiende populariteit van het 7 tegen 7 voetbalconcept, wat ook door de KNVB als officiële voetbalsport is geadopteerd. Jupiler is als hoofdsponsor van de Belgische Jupiler Pro League en Nederlandse Jupiler League nauw verbonden met de voetbalsport.

Na een gezellig samenzijn vrijdagavond, strijden de teams op zaterdag en zondag, gesteund door collega's, familie en overige fans, om de Jupiler 7x7 Cup. Op zaterdagavond vindt er een exclusief feest plaats met verrassende muzikale acts.

Over Jupiler
Jupiler is het snelst groeiende pilsmerk van Nederland en maakt vanuit het zuiden een opmars door heel Nederland. Bierliefhebbers waarderen het Belgische bier vanwege zijn toegankelijke smaak, de stoere uitstraling en het fraaie ribbelglas waaruit Jupiler wordt gedronken. Sinds 2006 is Jupiler hoofdsponsor van de eerste divisie betaald voetbal in Nederland, de Jupiler League. In 2010 is Jupiler bovendien het officiële bier in de Benelux voor het WK Voetbal.

Jupiler is onderdeel van 's werelds leidende bierbrouwer Anheuser-Busch InBev, producent van onder meer Budweiser, Stella-Artois en Beck's. In Nederland brengt Anheuser-Busch naast Jupiler onder meer de merken Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden en Leffe op de markt.

AB InBev





Ingezonden persbericht