Wereldwijde onthulling van nieuw ontwerp in Montebello, CA en Europese première in Madrid, Spanje

Wereldwijde onthulling van nieuw ontwerp in Montebello, CA en Europese première in Madrid, Spanje

Om dit bericht te tweeten, kopieer en plak http://bit.ly/NewDisneyStore naar uw twitter handle.

PASADENA, Californië en LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100514 --

Disney Store is klaar voor het opnieuw definiëren van winkels voor kinderen en lanceert deze zomer zijn magische nieuwe winkelontwerp op de belangrijkste markten overal in de Verenigde Staten en Europa. Het innovatieve Disney Store ontwerp zal voor het eerst worden onthuld in juni in The Shops at Montebello in Montebello, Californië, net buiten Los Angeles, gevolgd door de Europese premiere begin juli in Madrid, Spanje in La Vaguada. Via een uniek concept, ontwikkeld vanuit het perspectief van het kind, integreert het nieuwe winkelontwerp de nieuwste technologie, met als doel het creëren van een verbeterde winkelervaring, geïnspireerd door Disney’s populairste figuren en verhalen.

“We hebben Disney magie gebracht in alle elementen van deze unieke retail-ervaring en hebben de beste winkelcentra geselecteerd voor het lanceren van de Disney Store van de toekomst,” aldus Jim Fielding, president van Disney Stores Worldwide. “Speciale kenmerken zoals het beeldende Disney Princess kasteel met magische spiegel en het Disney Store Theater zijn slechts twee van de verbazingwekkende elementen in de nieuwe winkel die de ervaring van elk kind en elk gezin in de Disney Store zullen verrijken.”

Meer dan 20 nieuwe en opnieuw gemodelleerde Disney Store locaties zullen dit jaar hun deuren openen in belangrijke winkelcentra over geheel Noord-Amerika en Europa. Noord-Amerikaanse locaties zijn bevestigd voor Roosevelt Field Mall in Garden City, New York; Santa Monica Place in Santa Monica, Californië; International Plaza in Tampa, Florida; Stockton St. in San Francisco, Californië; en Fashion Valley in San Diego, Californië. Europese locaties zijn te vinden op vier markten met openingen in Spanje, Portugal, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Dit zijn NorteShopping in Oporto, Portugal; Orio Center in Bergamo, Italië; en locaties in het Verenigd Koninkrijk waaronder Centre MK in Milton Keynes, Bon Accord Centre in Aberdeen en Donegal Place in Belfast.

Elke nieuwe winkel heeft een speciale betekenis en elke opening zal worden gevierd als een belangrijke mijlpaal in de groei en ontwikkeling van Disney Store.

  • Roosevelt Field zal in de Verenigde Staten als eerste nieuw ontworpen winkel aan de oostkust haar deuren openen.
  • In augustus zal Disney Store zich aansluiten bij een groep exclusieve retailers voor de heropening van het nieuwe Santa Monica Place winkelcentrum bij de legendarische Santa Monica Pier in het zuiden van Californië. Santa Monica Place is een moderne winkel- en eetbestemming die eigentijdse stijlen combineert met duurzame architectuur en Disney Store zal een uitgebreid assortiment unieke Disney-producten leveren aan de elite-klanten.
  • Disney Store op International Plaza in Tampa, Florida zal het dichtst bij het Walt Disney World Resort gevestigd zijn, zodat gezinnen deze zomer aan beide een bezoek kunnen brengen.
  • Fashion Valley brengt San Diego's fraaiste verzameling winkels bij elkaar, gevestigd in een prachtig buiten-winkelcentrum en de nieuw ontworpen Disney Store zal deze zomer haar deuren openen.
  • Disney Store zal zich aansluiten bij retailers aan het historische Union Square in San Francisco, een van de grootste winkelgebieden in de Verenigde Staten. Union Square werd in de vroege twintigste eeuw de kern van San Francisco's winkelgebied en is dat nog steeds. Vandaag de dag omgeven luxe winkels en hotels Union Square en het winkelgebied strekt zich uit over meerdere straten bij het centrale plein.
  • In Europa zal in Oporto de eerste Disney Store worden geopend, in het Noorden van Portugal, pas de tweede die in dat land zijn deuren opent, na de succesvolle lancering van het merk op de markt in 2007.

Met elke in 2010 geopende winkel zal Disney Store een dag aanwijzen waarop 10 procent van de verkopen gedoneerd zal worden aan de Make-A-Wish Foundation in de V.S., Spanje, Italië en Portugal en aan Great Ormond Street Hospital Children’s Charity in het Verenigd Koninkrijk.

Om een Disney Store te vinden, kunnen gasten een bezoek brengen aan www.DisneyStore.com/storelocator of bellen naar (866) 902-2798. Bezoek voor meer informatie www.disneyconsumerproducts.com/press/us. Gasten kunnen ook intekenen op email-alerts op www.DisneyStore.com/Updates, fan worden op Facebook www.facebook.com/DisneyStore of ons volgen op Twitter www.twitter.com/DisneyStore om in contact te blijven met uw favoriete bestemming.

Over Disney Store

De Disney Store winkelketen, die bestaat vanaf 1987, is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Disney in Noord-Amerika, Europa en Japan. Disney Store is gelieerd aan Disney Consumer Products, het zakelijke segment dat van het Disney-merk producten maakt. Disney Store voert topkwaliteit producten, waaronder exclusieve productlijnen die Disney’s belangrijkste entertainmentinitiatieven en figuren ondersteunen en promoten. Disney Store opende zijn eerste winkel in Glendale, Californië en introduceerde daarmee het detailhandelsmodel met een thema. Er zijn momenteel meer dan 200 Disney Store locaties in Noord-Amerika en meer dan 40 Disney Store locaties over geheel Japan. Disney Store Europe exploiteert momenteel meer dan 100 Disney Store locaties overal in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal, en een onlinewinkel, disneystore.co.uk. Elke Disney Store biedt een magische winkelervaring die uitsluitend kan worden geleverd door Disney (NYSE:DIS), een van ‘s werelds grootste en meest succesvolle entertainmentbedrijven.

Foto’s/Multimedia Gallery beschikbaar: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6287841〈=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Disney Store North America
Shawn Turner, 818-544-0848
shawn.n.turner@disney.com
of
Disney Store Europe
Sandra van Vreedendaal, +44 208 222 1249

Sandra.van.vreedendaal@disney.com

Ticker_symbol NYSE:DIS
ISIN US2546871060
Om dit bericht te tweeten, kopieer en plak http://bit.ly/NewDisneyStore naar uw twitter handle.