Ingezonden persbericht


MEI 2010

Eenvoudig CPU Cores ontgrendelen
De MSI AMD800 serie maakt het mogelijk cores te ontgrendelen in Windows

MSI is ervan overtuigd dat technologie toegankelijk en eenvoudig in gebruik dient zijn voor iedereen. Dit is de reden dat MSI software heeft ontwikkeld waarmee gebruikers cores kunnen ontgrendelen zonder gebruik te maken van de BIOS.

Eenvoudige technologie
MSI's exclusieve overklok-technologie 'OC Genie' maakt het mogelijk om computersystemen te overklokken met een simpele druk op de OC Genie knop. Hierdoor is overklokken voor iedereen toegankelijk geworden, ook voor mensen die niet veel ervaring hebben met het overklokken via de BIOS.

Cores ontgrendelen in Windows
MSI is de eerste die het mogelijk maakte een 4-core AMD CPU te ontgrendelen naar een 6-core zonder "unlock" chip te gebruiken op haar moederborden. De ingenieurs van MSI ontwikkelden een technologie om CPU-cores te ontgrendelen zodat CPU's eenvoudig kunnen worden opgewaardeerd via software.

Deze software maakt overklokken dus toegankelijk voor een veel grotere doelgroep die niet bekend is met de BIOS. Door slechts enkele eenvoudige stappen in Windows kunnen cores ontgrendeld worden. Deze software is beschikbaar op de website van MSI en ondersteunt alle MSI AMD800 moederborden.

Voor meer informatie over prijs en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.