Airport Weeze


Mijlpaal op Airport Weeze: Ryanair begroet zeven-miljoenste passagier
Tot maandag middernacht Acht-Euro-Tickets* te boeken

Dublin / Weeze, 14 mei 2010: Ryanair, s werelds favoriete luchtvaartmaatschappij is veblijdt met een nieuw jubileum op Niederrhein. Na zeven jaren succesvol vliegverkeer in Düsseldorf (Weeze)* begroeten de Ieren daar vandaag passagier nummer 7.000.000. De gelukkige jubileumpassagier was Christof Krüger, die met een vlucht vanuit Bydgoszcz uit Polen in Weeze werd verrast.

Ik ben al meerdere malen privé met Ryanair gevlogen. Ik vind het leuk dat ik zevenmiljoenste passagier ben en hier in de terminal zo verrast werd, aldus de 33-jarige, die onverwacht werd ontvangen door Alexandra König, Sales & Marketing Executive bij Ryanair. Mede dankzij de gratis vlucht die hij van Ryanair kreeg als zeven miljoenste passagier, zal de volgende vlucht met Ryanair niet meer lang op zicht laten wachten Er zijn dan ook zoveel nieuwe bestemmingen bijgekomen.

Alexandra König, Sales Executive bij Ryanair, is verblijdt met de jubileumspassagier:

Na de mijlpaal van twee miljoen passagiers in 2007, nu alweer de zeven miljoenste passagier op vliegveld Düsseldorf (Weeze)* - een mooi jubileum voor onze basis in Nordrhein-Westfalen. Daarnaast is het een bewijs te meer, dat mensen ondanks de economische crisis blijven reizen als de prijs goed is. En de prijs is goed bij Ryanair, we bieden momenteel een miljoen stoelen, voor maar 8 euro per persoon, inclusief belastingen en heffingen. Geinteresseerden kunnen op www.ryanair.com vluchten voor de maand juni boeken de actie geldt uitsluitend voor de nog beschikbare plaatsen, er zou voor iedere vakantiewens iets tussen moeten zitten.

Vanaf Niederrhein beschikt Ryanair over maar liefst 51 bestemmingen. Vanaf 1 juli 2010 vliegt de Ierse maatschappij driemaal wekelijks naar het graafschap Kerry en het Spaanse Saragossa. Daarnaast zijn er ook driemaal wekelijks vluchten naar het historische Danzig en naar Krakau. Tweemaal wekelijks naar Breslau en Bydgoszcz in Polen en naar Zadar in Kroätie.

Deze aanbiedingen vanaf Düsseldorf(Weeze)* zijn tot maandag 17 mei 2010 om middernacht, vanaf acht euro enkele reis inclusief belastingen en heffingen voor vluchten in juni 2010, te boeken op www.ryanair.com. Meer informatie kunt u vinden op de website van Ryanair.

Ryanair, Europas grootste low cost -luchtvaartmaatschappij, biedt momenteel meer dan 1100 lijnen in 26 landen en vliegt daarbij naar 153 verschillende luchthavens. De low cost aanbieder vliegt vanaf meer dan 41 Europese bases en heeft 218 Boeing 737-800NG, daarbij zijn er 82 orders voor extra vliegtuigen die in de komende tweeënhalf jaar geleverd worden. Ryanair heeft momenteel meer dan 7000 werknemers en is van plan om in 2010/2011 tot 73 miljoen passagiers te transporteren.

In Duitsland biedt Ryanair op dit moment vluchten vanaf Frankfurt-Hahn (basis met momenteel 11 gestationeerde vliegtuigen), Bremen (basis met 3 gestationeerde vliegtuigen) en Düsseldorf (Weeze), ongeveer 70 km van Düsseldorf gelegen aan de A57 (basis met vanaf maart 2010 8 gestationeerde vliegtuigen) en vanaf Lübeck, Berlin-Schönefeld, Leipzig-Altenburg, Friedrichshafen, Karlsruhe/Baden-Baden en sinds april 2009 ook vanaf Allgäu Airport Memmingen (München, West).


* Ca. 70 km van Düsseldorf gelegen aan de A57
** Inclusief belastingen en heffingen maar exclusief individuele diensten zoals bagage of instapprioriteiten