Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 10.00 uur

Utrecht, 16-05-2010

Straatnaambordjesdieven

BAARN- Op zondagochtend werden twee personen aangehouden omdat ze een straatnaambordje aan het losschroeven waren. Omstreeks 05.30 uur kregen agenten de melding dat twee jongens aan het sleutelen waren bij een straatnaambordje aan de Doormanlaan. De twee jongens, beide 16 jaar uit Baarn, werden aangetroffen en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Kopstoot bij voetbalwedstrijd

BAARN- Op zaterdagavond kreeg een man een kopstoot. De verdachte werd aangehouden. Omstreeks 19.30 uur was een 24-jarige man toeschouwer bij een voetbalwedstrijd welke werd gehouden aan de Geerenweg. Bij een doelpunt juichte de man uitbundig, wat kennelijk niet in goede aarde viel bij een andere supporter. Deze liep naar de man toe en gaf hem een kopstoot. De politie werd gewaarschuwd en een 44-jarige man uit Baarn werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Geslagen

BAARN- Op zondagochtend werd een man aangehouden nadat hij iemand een klap had gegeven. Omstreeks 01.50 uur kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij had plaatsgevonden bij een terreinfeest aan de Torenlaan. Het bleek dat er een vechtpartij had plaatsgevonden en over en weer was geslagen. Een 25-jarige man uit Baarn deed aangifte. Een 20-jarige man uit Soest, welke overigens ook gewond was geraakt, werd als verdachte aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Bedreigend

BAARN- Op vrijdagmiddag werd een pompbediende bedreigd door een andere man. Deze man kon later worden aangehouden. Omstreeks 18.20 uur wilde een 40-jarige man uit Eemnes gaan tanken bij een tankstation aan de Drakenburgerweg. De man mocht hier niet meer tanken vanwege eerdere wanbetalingen. De pompbediende, geg.onb., vertelde dit tegen de man en er ontstond een woordenwisseling. De pompbediende werd weggeduwd en kwam ten val. De politie werd gewaarschuwd en de man werd aangehouden.