Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 16-05-2010

Motorrijder overlijdt na verkeersongeval in Waalwijk (update)

WAALWIJK: Een motorrijder, een 24-jarige man uit Oost en West
Middelbeers, is zaterdagmiddag overleden aan de gevolgen van een ernstig verkeersongeval op de Midden Brabantweg Hij werd in zeer zorgelijke toestand met een ambulance afgevoerd naar het St.
Elisabethziekenhuis in Tilburg. Personeel van de traumaheli heeft ter plaatse assistentie verleend. De motorfietser kwam in aanrijding met een bestelbus. Vermoedelijk is de motorrijder vanaf de A-59 de Midden Brabantweg richting Tilburg opgereden. Ter hoogte van de
meubelboulevard is hij op de kruising in aanrijding gekomen met een bestelauto, bestuurd door een 32-jarige Waalwijker, die vanuit de richting van Tilburg kwam en vermoedelijk links af wilde slaan (richting landgoed Driessen). Er is een sporenonderzoek ingesteld. Ook zijn vier getuigen gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het verkeersongeval.

Politie onderzoekt vernieling ruiten wijkcentrum

OOSTERHOUT: De politie van het team Oosterhout onderzoekt wie er verantwoordelijk is / zijn voor de vernieling van een drietal ramen van het wijkcentrum de Bunthoef aan het Bloemenhof. Donderdagavond 13 mei jl. werden omstreeks 22.30 uur drie ramen van buiten af met stenen ingegooid. Het ging om twee ruiten van de toegangsdeur en een raam aan de linkerzijde van het nieuwe jongerencentrum. Er werden bij deze ruiten drie straatklinkers aangetroffen. De politie heeft zaterdag in de omgeving van het wijkcentrum een buurtonderzoek ingesteld.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 16-05-2010 11:54 | © Regio Midden en West Brabant |