Politie Brabant-Noord

Drukke horecanacht - aanhoudingen horeca zaterdag op zondag,

Regio, 16-05-2010

's-Hertogenbosch - Zondagochtend omstreeks 01.30 uur werd een 17-jarige Bossche vrouw aangehouden op de Parade voor belediging van een agent. Omstreeks 02.20 uur werd een 19-jarige man uit Vlijmen aangehouden op de Parade voor belediging van een agent. Elders op de Parade werd op dit tijdstip een 23-jarige man uit Vught aangehouden voor belediging van agenten. Omstreeks 03.20 werd een 18-jarige Bosschenaar op de Parade aangehouden voor mishandeling van een portier met een glas. Omstreeks 03.30 uur werd een 21-jarige Bosschenaar aangehouden op de Parade, omdat hij niet voldeed aan de vordering te vertrekken. Tevens verzette hij zich bij zijn aanhouding. Omstreeks 03.40 uur werd een 25-jarige Bosschenaar aangehouden op de Parade, omdat hij niet voldaan had aan de vordering te vertrekken. Even daarvoor verplaatste hij de op slot staande fiets van de biker enkele meters en kreeg daar al een bekeuring voor. Vervolgens werd hij gevorderd te vertrekken en toen hij hier niet aan voldeed, werd hij aangehouden. Omstreeks 04.00 uur werd een 21-jarige inwoner van Vught aangehouden op de Parade, omdat hij niet voldeed aan de vordering te vertrekken.

Allen zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Oss - Zondagochtend omstreeks 01.20 uur zijn vier dronken Ieren (24, 26, 34 en 43 jaar) aangehouden op de Eikenboomgaard voor openbare dronkenschap en verstoring van de openbare orde. De mannen zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor. Drie van de mannen konden zich niet legitimeren en krijgen ook daar nog een bekeuring voor.

Uden - Zondagochtend omstreeks 02.00 uur is een 17-jarige Udenaar op de Markt aangehouden voor belediging van agenten. De man kreeg een proces-verbaal voor het 'spelen' met een hoogwerker. Daarop beledigde hij de agenten en is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau voor verhoor. Omstreeks 04.00 uur werd een 23-jarige Udenaar op de Markt aangehouden voor mishandeling en lastigvallen van enkele voorbijgangers. Hij werd overgebracht naar het bureau en na verhoor in vrijheid gesteld.

Boxtel - Zondagochtend omstreeks 03.00 uur is een 17-jarige vrouw uit Boxtel op de Markt aangehouden voor vernieling van een taxi. De vrouw schopte tegen het portier van de taxi en de taxichauffeur deed aangifte van vernieling. Agenten die wilden bemiddelen kregen de volle laag van de Boxtelse vrouw en daarop werd zij aangehouden voor vernieling. Tevens verzette zij zich tijdens haar aanhouding. Ze is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor. Omstreeks 03.30 uur werd op de Mgr. Bekkersstraat een 20-jarige man uit Boxtel aangehouden voor belediging van een agent. Tevens werd er tijdens zijn fouillering een kleine hoeveelheid wiet aangetroffen, waarvan de verdachte afstand heeft gedaan.