KNHS

Marc Houtzager komt voor hoofdprijs fractie te kort 16 mei 2010
Marc Houtzager - Tamino

MUNCHEN (KNHS) - In de barrage van de Grote Prijs van München kwam Marc Houtzager (Rouveen) met HBC Tamino een fractie te kort om de 7.200 euro grote hoofdprijs op te eisen. Houtzager realiseerde met de uiterst getalenteerde Tamino, Numero Uno x Farmer, een tijd van 50.07 sec., terwijl de winnaar van de proef, de Duitser Jürgen Kraus met Cash 49.96 sec. werk had gehad over het barrageparcours.

Peter Geerink (Gelselaar) die in deze wedstrijd Lonesome Diams Hogue aan de start bracht, eindigde als vijfde. Wesley Heijdens (Zenderen) plaatste zich met Aragon-Sanha niet voor de barrage en werd zestiende met één springfout.

"Tamino is een uiterst getalenteerd paard, dat door een blessure enige tijd niet actief in de sport kon worden uitgebracht. Nu is hij al geruime tijd volledig hersteld en ben ik langzaam maar zeker bezig hem steeds vaker in te zetten. Tamino lijkt over een onbegrensd vermogen te beschikken en is daarbij ook nog eens erg snel. Ik ben ook in deze wedstrijd bewust nog niet alle risico's aangegaan, juist omdat we naar mijn mening nog steeds in een opbouwend stadium verkeren", aldus een tevreden Houtzager.

Jacob Melissen,
In opdracht van de KNHS

Meer info zie: www.pferdinternational-muenchen.de

Uitslag Grote Prijs:


1) Jürgen Kraus (Dui) - 0 / 49.96

2) Marc Houtzager (Rouveen) - Tamino (Numero Uno x Farmer) - 0 / 50.07
3) Angelica Augustsson (Zwe) - Carmelita - 0 / 51.48 5) Peter Geerink (Gelselaar) - Lonesome Diams Hogue - 0 / 53.58 16) Wesley Heijdens (Zenderen) - Aragon Sanha - 4

Foto Marc Houtzager met Tamino door: www.melissen.net