Ingezonden persbericht


16 mei 2010

Prachtige opmars beloond met vierde plaats in klasse
Carlo van Dam rijdt sterke race op de Nürburgring

Nürburg - Carlo van Dam heeft dit weekeinde een sterke 24 uurrace op de Duitse Nürburgring gereden. Gestart vanaf de 90e plaats reed hij samen met zijn teamgenoten - de Japanners Shimizu, Yoshida en de Duitser Engels - de Impreza WRX STI van het Subaru-fabrieksteam naar een fraaie 25e positie in het overall-klassement en een vierde plaats in de SP3T-klasse waarin de Japanse fabrikant uitkwam.

"Ik ben echt heel tevreden met dit resultaat", aldus Carlo. "We hebben een probleemloze race achter de rug; we hoefden alleen de pits in voor onze geplande stops voor banden en benzine. Het team had alles uitstekend voorbereid en iedereen heeft tijdens de race een foutloze job gedaan. De Impreza vertoonde geen

enkel mankement en ik was de hele race snel onderweg. Het team was erg blij en ik kijk er ook voldaan op terug. Mooi natuurlijk dat we zo hoog zijn opgeklommen in het algemeen klassement en ook in onze klasse een prima resultaat hebben geboekt. Al met al een race om tevreden op terug te kijken."

END


Noot voor redacties

Contact details (

Ingezonden persbericht