Onlangs een onderneming gestart? Bezoek gratis het Symposium op 17 mei

26/04/2010 17:11

Starterz BV

Op maandag 17 mei 2010 organiseert Starterz een symposium speciaal voor startende ondernemers.

Welkom in de wereld van online marketing

Tijdens het symposium wordt u als startende ondernemer meegenomen in de wereld van de hedendaagse ondernemer waar online marketing een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Gastsprekers van Google, Free Record Shop en Admium vertellen over de veranderende wereld van media en de impact van internet met haar zoekmachines, vergelijkingssites, Social Media toepassingen en het gebruik van zoekmachine optimalisatie.

En belangrijker nog: hoe kunt u daar als ondernemer van profiteren?

Daarnaast kunt u uitgebreid spreken met andere startende ondernemers over hun ervaringen tijdens de aangeklede netwerkborrel. Bovendien kunt u meer informatie inwinnen op de Startersmarkt.

Waar en wanneer?

U bent vanaf 15.00 uur van harte welkom op het Starterz Symposium in het AFAS Theater, Philipsstraat 9, 3833 LC in Leusden.

Interesse?

Meldt u dan nu aan! Aanmelden kan t/m vrijdag 14 mei a.s. via www.strarterz.com/symposium. Deelname is geheel kosteloos en bovendien maakt u kans op een van de vele prijzen.

Wat is Starterz

Starterz is een bedrijf dat ondernemers op weg helpt met het bouwen van een netwerk van professionele leveranciers die belangrijk zijn op moment van het opstarten van een eigen onderneming. Vlak na inschrijving bij de Kamer van Koophandel, wordt contact opgenomen met de ondernemer om te kijken of /zij nog ergens mee geholpen kunnen worden. En daarnaast krijgen zij tips en advies over bijvoorbeeld het afsluiten van een bedrijfsverzekering, de aanschaf van een leaseauto, softwarepakket, enz. Vervolgens worden zij met deze partners in contact gebracht en kunnen ze profiteren van aanbiedingen die alleen voor startende ondernemers gelden. Daarnaast verzorgt Starterz een compleet marktonderzoek en biedt zij belangrijke (overheids-) informatie op haar website www.starterz.com.