Gemeente Noordwijkerhout


Monumentencommissie

Op maandag 17 mei 2010 vergadert de monumentencommissie in kamer 0.10 van het gemeentehuis. De openbare vergadering begint om ca. 09.15 uur.

Naast de gebruikelijke punten staat het volgende op de agenda
* bespreken overlegstructuur

* stand van zaken uitbreiden gemeentelijke monumentenlijst, 2de tranche

De agenda inclusief bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 12 mei 2010 tijdens openingsuren ter inzage bij de afdeling Ruimte en Bouwen, centrale loket.

Spreekrecht
U kunt als burger na opening van de vergadering het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Iedere spreker heeft maximaal vijf minuten spreektijd. Om gebruik te maken van het spreekrecht tijdens een vergadering kunt u zich uiterlijk tot 09.00 uur op de dag van de vergadering aanmelden. Het spreekrecht geldt niet voor onderwerpen zoals vaststelling van het verslag, rondvraag en benoeming van personen.

Voor informatie, indien u bij de vergadering aanwezig wilt zijn of gebruik wilt maken van het spreekrecht, wordt u in verband met het reserveren van een geschikte vergaderruimte vriendelijk verzocht contact op te nemen met de secretaris van de monumentencommissie, mevrouw M.E.H. van der Putten-Zonneveld. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op het telefoonnummer 0252-343854.