Gemeente Lansingerland

Tijdelijke afsluiting Boterdorpseweg

Van maandag 17 mei 2010 vanaf 6.00 uur tot en met vrijdag 21 mei 2010 is de Boterdorpseweg volledig voor al het verkeer afgesloten.Â

De werkzaamheden aan de Boterdorpseweg vorderen gestaag. Inmiddels is het werk zover gevorderd dat gestart kan worden met het aanbrengen van de definitieve deklaag met bijkomende werkzaamheden. Om deze werkzaamheden veilig en snel te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk de Boterdorpseweg van maandag 17 mei 2010 vanaf 6.00 uur tot en met vrijdag 21 mei 2010 volledig voor alle verkeer af te sluiten.

Afsluiting
De afsluiting betreft het gedeelte vanaf de rotonde Bergweg-Noord tot aan de rotonde Raadhuislaan inclusief de aansluitingen met de Randweg, de Zuiderparklaan en de Schiebroekseweg. De rotonde Bergweg-Noord/N209 en rotonde Raadhuislaan blijven open voor al het verkeer.

Omleidingsroute
Omleidingsroutes voor al het verkeer worden ter plaatse aangegeven door middel van bebording. Ook fietsers kunnen geen gebruik maken van de Boterdorpseweg, maar rijden via een omleidingsroute door de wijk Boterdorp.

Bushaltes
Gedurende de afsluiting kan geen gebruik worden gemaakt van de bushaltes aan de Boterdorpseweg. Bij de huidige haltes wordt met vooraankondigingen aangegeven waar de tijdelijke haltes worden geplaatst.

Openstelling Boterdorpseweg
Eind mei wordt de Boterdorpseweg in haar definitieve vorm opengesteld voor al het verkeer. Afrondende werkzaamheden, zoals het verwijderen van hulpconstructies, afbouwen van de tunnel en afwerken en inplanten van de bermen, duren tot medio juli.