Gemeente Kaag en Braassem

De gemeenteraad vergadert......

Maandag 17 mei 2010 om 20.00 uur. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De vergadering vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. De punten die onder andere op de agenda staan zijn:

Winkeltijdenverordening

Vaststellen van de Verordening tot eerste wijziging van de âVerordening Winkeltijden Kaag en Braassem 2009â inhoudende dat de bepaling om het verlenen van ontheffing van het college blijft bestaan maar tekstueel zal worden aangepast en zal worden uitgebreid met een toelichting.

Â

Winstneming grondexploitatie Oudendijk fase 2

Door tussentijds winst te nemen van het rendabele project Oudendijk fase 2 wordt ervoor gezorgd dat de reserve Bouwgrondexploitatie weer gevoed wordt. De tussentijdse winstneming vanuit de grondexploitatie is noodzakelijk om de huidige reserveomvang voor grondexploitatie van meer bufferruimte te voorzien.Â

Â

Beheersverordening gemeentelijke begraafplaatsen

Voor de gemeentelijke begraafplaatsen in Kaag en Braassem dient de raad een nieuwe beheersverordening vast te stellen. De bestaande verordeningen van de voormalige gemeenten Jacobswoude en Alkemade vervallen eind dit jaar. Â

Â

De complete agenda, inclusief alle vergaderstukken voor deze vergadering, kunt u vinden in de Vergaderkalender. U kunt de raadsvergadering live beluisteren op Unity FM (105.0 FM).