Kom deeltijdstuderen op proef

Open Deeltijdavond bij De Haagse Hogeschool

Kansen krijg je niet, die creëer je. Iedere deeltijdstudent weet dat als geen ander. Op De Haagse krijg je de mogelijkheid om aan je toekomst te bouwen. Zodat je na je studie voldoende gekwalificeerd bent voor die betere baan. Of misschien die langgewenste carrièreswitch kan maken. Wil jij ook aan je toekomst bouwen? Kom dan op 17 mei, 19 mei of 20 mei naar de Open Deeltijdavond van De Haagse.

Tijdens de avond is er een algemeen programma waarin men kennis kan maken met De Haagse, maar het accent ligt op de inhoud van de uitgekozen opleiding. Door vrijwel alle deeltijdopleidingen wordt de mogelijkheid geboden om een aantal lessen te volgen en op die manier een indruk te krijgen van een âgewoneâ lesavond.

Tijdens het programma is er ook ruimte om informeel met studenten te praten over de opleiding. Bij sommige opleidingen is er tevens tijd ingepland voor het houden van intakegesprekken na de lessen.Â

Het programma start om 16.45 uur met een drankje. De eindtijd is afhankelijk van de gekozen opleiding en de eigen invulling van de avond. Het programma is vrijblijvend, men mag er ook voor kiezen om alleen met een les mee te lopen, of om enkel het algemene gedeelte bij te wonen.

Kijk voor meer informatie op www.dehaagsehogeschool.nl/deeltijdavond .

Â

Â

.