Gemeente Almelo

Werkzaamheden ventweg Windmolenbroeksweg

12 mei 2010 - Maandag 17 mei 2010 begint de Gemeente Almelo met de reconstructie en herstel van de ventweg van de Windmolenbroeksweg

Wat gaat er gebeuren?
Behalve het herstel van de rijbaan, komt op de kruisingen met de Herman Kruyderlaan, de Lizzy Ansinghlaan en de Suze Robertsonlaan een verkeersplateau, het éénrichting gebod wordt opgeheven en de drempel in de ventweg Windmolenbroeksweg wordt opnieuw aangelegd.

Tijdelijke gevolgen voor het verkeer
De werkzaamheden zijn verdeeld in een zestal fasen, dit om de bereikbaarheid zo goed mogelijk te handhaven. Bij alle zes fasen geldt dat er weggedeelten moeten worden afgesloten. De trottoirs blijven tijdens deze werkzaamheden zo veel mogelijk gehandhaafd waardoor de woningen te voet bereikbaar blijven.

Van maandag 17 mei t/m vrijdag 4 juni is de ventweg Windmolenbroeksweg van de Jan Sluyterslaan tot de Elsboerlaan voor doorgaand verkeer volledig afgesloten. Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd van zijweg tot zijweg.

Mochten er vragen zijn betreffende de uitvoering van het werk, dan kunt u contact opnemen met de opzichter van het werk de heer B. Krans tel: 0546-541456 / 06-53846725.

Voor vragen over het ontwerp kunt u contact opnemen met de heer R. de Jong tel: 0546-
541297.