Lancering van Womanity, Het nieuwe parfum van Thierry Mugler

PARIS, May 17, 2010 /PRNewswire/ -- Op 8 maart 2010 lanceerde Thierry Mugler wereldwijd de interactieve en unieke website womanity.com. Zoals de naam al doet vermoeden staat deze website geheel in het teken van de vrouw en richt zij zich tot alle vrouwen. 1 078 461 bezoekers hebben tot op heden womanity.com bezocht waardoor een waarachtig online platform is ontstaan voor de vrouw van deze tijd. Een absoluut succes voor Thierry Mugler op een volkomen nieuw terrein. Voor het zien van de Multimedia News Release, klik hier: http://multivu.prnewswire.com/mnr/prne/thierrymugler/42416/ Thierry Mugler presenteert vandaag aan alle bezoekers van womanity.com en tevens aan alle vrouwen de nieuwe creatie van Womanity: een parfum. Womanity is bedoeld als bron van inspiratie voor de hedendaagse vrouw. Het is een parfum dat de veelzijdigheid van de vrouwelijkheid perfect weerspiegelt, een unieke creatie die zoete en zoute elementen combineert en het resultaat is van een technologische vernieuwing. Half juni zal het parfum als voorpremière gepresenteerd worden op womanity.com, voordat het na de zomer daadwerkelijk op de internationale markt verkrijgbaar zal zijn. CLARINS FRAGRANCE GROUP EN THIERRY MUGLER
Clarins werd in 1954 opgericht door Jacques Courtin-Clarins en is sinds twintig jaar koploper op het gebied van luxe schoonheidsproducten in Europa. In 1992 breidde Clarins haar activiteiten uit met de ontwikkeling van het parfum Angel van Thierry Mugler en later in 1995 met de aankoop van Azzaro Parfums.
Het geheel van de Parfum-activiteiten valt onder de Clarins Flagrance Group (CFG), met als algemeen directeur Joël Palix, en bestaat uit een portfolio van vijf selectieve parfummerken: Thierry Mugler, Azzaro, Porsche Design, David Yurman en Swarovski. Tezamen verantwoordelijk voor een totale omzet van meer dan 300 miljoen euro in 2009. Thierry Mugler is momenteel een van de meest gerenommeerde namen in de parfumwereld en wordt op meer dan 14.000 verkooppunten verkocht, verdeeld over 122 landen en 5 continenten. Het merk dankt zijn succes aan een perfecte combinatie van expertise, durf, grenzeloze creativiteit en een unieke relatie met haar trouwe klanten. In 1992 was Thierry Mugler baanbrekend met de ontwikkeling van het parfum Angel, waarin zeer exclusieve ingrediënten verwerkt werden. Deze sublieme geur, verpakt in een onvergetelijke flacon, staat momenteel in de top 5 van best verkochte vrouwenparfums in de wereld. Met Angel werd een geweldig begin gemaakt aan het succes van Thierry Mugler, dat met grote geuren als A*Men in 1997 en Alien in 2005, uitgroeide tot een vooraanstaand merk. Hieraan werd in 2008 de make-up lijn THIERRY MUGLER BEAUTY toegevoegd, geïnspireerd door de continue artistieke metamorfose van de ontwerper.

Perscontact : m.joosten@talboom.nl, Tél : +31-55-542-88-42