Scania


zaterdag 15 mei 2010 10:45

Twee nieuwe Scania R-serie bakwagens voor rijschool Brunen

Breda, 12 mei 2010 - Een groot rijbewijs halen in de Truck of the Year 2010. Bij Verkeerscollege Brunen uit Enschede kan dat in de onlangs aangeschafte Scania R 360 XPI bakwagens uit de nieuwe R-serie. Vergroot foto

De transportopleider investeert hiermee bewust in de toekomst. Dankzij de Scania Euro 5 XPI motoren en reparatie- en onderhoudscontracten kan Brunen de komende jaren zonder problemen vooruit. De Scania XPI motoren behoeven geen toevoeging van AdBlue om aan de Euro-5 norm te voldoen.

De oude vrachtwagens zijn ingeruild voor de twee nieuwe Scania R 360LB 4x2MNA bakwagens. In combinatie met het afgesloten achtjarige reparatie- en onderhoudscontract komt Brunen niet voor verassingen te staan en zijn de kosten vooraf bekend. Brunen geeft met de nieuwe voertuigen een visitekaartje af aan haar klanten qua uitstraling en degelijkheid, factoren die mede doorslaggevend waren bij aanschaf. De bakwagens zijn voorzien van de comfortabele Scania Highline cabine met 4-persoons zitbank. Deze bank is bij Scania af-fabriek geleverd inclusief alle typegoedkeuringen.

In het 50 jarig bestaan heeft verkeerscollege Brunen zich opgewerkt van een eenmansrijschool tot een van de grootste rijscholen in Oost-Nederland. De missie is om van cursisten verantwoorde automobilisten c.q. beroepschauffeurs te maken waarbij opleidingssnelheid en slagingspercentages hoog in het vaandel staan. Naast het aanbieden van alle rijopleidingen heeft Brunen zich met haar transport en logistieke opleiding ook gespecialiseerd in BBL opleidingen, verplichte nascholing beroepschauffeurs en subsidietrajecten. Aspirant chauffeurs worden opgeleid in de beste voertuigen voorzien van de modernste techniek. De nieuwe Scania's zijn afgeleverd door de Scania vestiging Twente die gevestigd is in aan de A1 in Deurningen.

Fotobijschrift: Een groot rijbewijs halen in de Truck of the Year 2010 kan in de nieuwe R-serie bakwagens van Verkeerscollege Brunen uit Enschede.
New R-series

Nieuwe R-serie

Truck of the Year 2010. Alle nieuwe trucks uit de Scania R-serie zijn bestemd voor de zwaarste langeafstands-transporten en bouwtaken. New R-series launch site

Bezoek de introductiesite van de nieuwe Scania R-serie!