Gemeente Son en Breugel


de heer P. (Peter) Kleywegt

Koninklijke onderscheiding voor de heer P. (Peter) Kleywegt

Son en Breugel, 11 mei 2010

Koninklijke onderscheiding voor de heer P. (Peter) Kleywegt

Op woensdag 12 mei 2010 zal burgemeester Hans Gaillard een koninklijke onderscheiding uitreiken aan een bijzondere dorpsgenoot.

De burgemeester zal hem de onderscheiding uitreiken op woensdag 12 mei a.s. tijdens een besloten bijeenkomst, georganiseerd voor de uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding in de Lounge van Hotel Restaurant La Sonnerie in Son.

Koninklijke onderscheiding voor de heer P. (Peter) Kleywegt Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De heer Peter Kleywegt (58) heeft zich jarenlang op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor de gemeenteraad in de gemeente Son en Breugel.

Sinds1998 was Peter Kleywegt gemeenteraadslid voor de fractie Dorpsvisie Son en Breugel (tot juli 2009 genaamd Gemeentelijke Samenwerking Son en Breugel). Hij heeft drie zittingsperioden onafgebroken zitting gehad in de gemeenteraad. Uit hoofde van zijn raadslidmaatschap zat Peter Kleywegt ook in de raadscommissie grondgebiedzaken.

Daarnaast was hij een aantal jaren lid van het algemeen bestuur van de gemeenschappelijke regeling Industrieschap Ekkersrijt en plaatsvervangend lid van het algemeen bestuur van de gemeenschappelijke regeling WSD Boxtel.

Na de verkiezingen van 3 maart 2010 keerde hij niet terug als gemeenteraadslid.

De uitreiking stond aanvankelijk gepland voor de laatste raadsvergadering die hij bij zou wonen, op 10 maart jl. Omdat hij toen verhinderd bleek, is hiervoor een nieuwe datum gepland.

Raadhuisplein 1 - 5691 AL Son en Breugel - Telefoon (0499) 491 491