Koffiejuffrouw wordt ideale bondscoach

17/05/2010 11:51

Easy2play

Easy2Play uit Amsterdam heeft onlangs het online voetbalspel www.wkpoultje.nl gelanceerd. Dit voetbalspel heeft betrekking op de WK voetbal in Zuid-Afrika van komende zomer. Dit kennis- en behendigheidsspel is een logisch vervolg op het succesvolle ekpoultje.nl van twee jaar geleden, dat door maar liefst 87.500 bezoekers werd ingevuld. Inschrijving is mogelijk vanaf heden. Easy2play is dé leverancier van kwalitatief hoogstaande online prediction games, beter bekend als poultjes.

De kracht van wkpoultje.nl zit 'm vooral in de functionaliteit van het spel en de duidelijke uitleg aan de deelnemers. Zelfs de kritische Consumentenbond heeft twee jaar geleden de vorige versie (ekpoultje.nl) het predicaat 'goed' meegegeven. Ook prijst de Consumentenbond de werkwijze van de makers vanwege de flexibiliteit van het spel. Bij andere online wk-spelletjes moeten deelnemers hun gehele doopceel invullen.

Michael Marsman van Easy2Play vertelt enthousiast: "Het is leuk om te zien dat onze poultjes bij bedrijven en instellingen zo populair zijn. Kantoorafdelingen bestaan plotseling alleen maar uit bondscoaches. En de koffiejuffrouw verslaat met haar voorspellingen haar directe leidinggevende. Het alom bekende wk-poultje is blijkbaar méér dan zomaar het invullen van enkele voorspellingen."

De populariteit en professionele opzet van het spel heeft over de grenzen blijkbaar indruk gemaakt. Tegenwoordig wordt wkpoultje.nl in 14 talen aangeboden. Bij dit soort poultjes is chauvinisme merkbaar aanwezig als het om voorspellingen gaat. De doorsnee Nederlander heeft bij aanvang van elk voetbaltoernooi telkens weer een rotsvast vertrouwen in Oranje. Samen met Duitsland, Spanje en Brazilië behoort ook Nederland dit jaar weer tot de favorieten voor de titel.





http://www.wkpoultje.nl


Noot voor de redactie:

Voor de redactie,