RTS introduceert eerste uitgebreide handelsoplossing in de sector die de voordelen van click trading en algorithmic trading combineert 17/05/2010 12:02

PR Newswire

FRANKFURT, Duitsland, LONDEN, CHICAGO en SINGAPORE, May 17, 2010 /PRNewswire/ --
- RTD Tango Trader biedt snelle implementatie en inzet van algoritmische orders; Voor buy-side en sell-side ontworpen oplossing

RTS Realtime Systems Group, een leidende wereldwijde leverancier van handelsoplossingen, heeft vandaag de introductie aangekondigd van een uitgebreide handelsoplossing die de eerste is in zijn soort en de voordelen combineert van "point and click" en snel algorithmic trading. RTD Tango Trader is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de bestaande infrastructuur van firma's en om meer effectenmakelaars, handelaars en cliënten in staat te stellen om te profiteren van aangepaste algoritmen.

De nieuwe oplossing, die wordt aangedreven door de back-endtechnologie met lage latentie die het RTS-platform voor algorithmic trading RTD Tango ondersteunt, is volledig geïntegreerd in de krachtige RTS-infrastructuur.

Steffen Gemuenden zei: "RTD Tango Trader vertegenwoordigt een nieuwe denkwijze over handelsoplossingen. Door gebruik te maken van onze bewezen RTD Tango-technologie als ruggengraat stellen wij deelnemers aan de financiële markten in staat om substantieel gebruik te maken van hun middelen - zo ontwikkelen zij hun eigen algoritmen en worden hun cliënten en handelaars in staat gesteld om hun strategieën en expertise aan te spreken."

Effectenmakelaars kunnen hun eigen uitvoeringsalgoritmen ontwikkelen, zoals spreads, VWAP(1), TWAP(2) of smart order routing, en die via het op Java gebaseerde RTD Tango Trader beschikbaar maken voor hun cliënten. Effectenmakelaars kunnen ook profiteren van de in RTS geïntegreerde risicobeheersoplossing met lage latentie en uitgebreide risicobeperkingen om te garanderen dat de firma en de cliënt allebei worden beschermd.

Handelaren zullen gebruik maken van het nieuwe kant-en-klare RTD Tango Trader-platform om hun eigen aanpasbare algoritmen te ontwikkelen en die ofwel in een RTS-omgeving of in hun eigen omgeving in te zetten.

Handelsfirma's kunnen optimaal gebruik maken van hun infrastructuur door meerdere handelaars op RTD Tango Trader te verbinden met een enkel back-end. Zij kunnen ook hun ontwikkelingsmiddelen maximaliseren door toegangsrechten te publiceren en te beheren voor aangepaste algoritmische strategieën.

"RTD Tango Trader zet een nieuwe standaard voor handelsoplossingen die verder gaan dan de traditionele bureaubladtoepassingen wat betreft maatwerk, flexibiliteit, marktintroductietijd, snelheid en perfectie," zei Alex Lamb, Executive Board Member van RTS.

Over RTS Realtime Systems Group
RTS (http://www.rtsgroup.net) is een leidende leverancier van handelsoplossingen met kantoren in Amsterdam, Chicago, Frankfurt, Londen, New York, Parijs, Singapore, Stockholm en Sydney, en een distributiepartner in Griekenland. RTS is een pionier in het ontwerpen en de creëren van krachtige elektronische handelssoftware voor meerdere activa, met duizenden gebruikersverbindingen met ruim 120 beurzen.

(1) Gemiddelde volumegewogen prijs
(2) Gemiddelde tijdgewogen prijs
Ellen G. Resnick, Crystal Clear Communications, +1-773-929-9292 (o), +1-312-399-9295 (c), eresnick@crystalclearPR.com






-