Gemeente Borsele

Ontwerp bestemmingsplan "Kern Ovezande, 2e herziening 2010"

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de nieuwbouw van een brede school mogelijk te maken evenals de nieuwbouw van hedendaagse zorgvoorzieningen in de vorm van een woonzorgcomplex, woningbouw en revitalisering van de openbare ruimte.

Inhoud ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit

In het kader van het ontwerp bestemmingsplan zijn er richtlijnen beeldkwaliteit opgesteld. Deze richtlijnen fungeren als communicatiemiddel en toetsingskader bij onder meer aanvragen om bouwvergunning. De gemeente wil met de richtlijnen ruimtelijke samenhang creëren, zowel binnen de buurt als in aansluiting op de bestaande kern.

Terinzagelegging

Zowel het ontwerp bestemmingsplan als het ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit "Kern Ovezande, 2e herziening 2010" ligt vanaf 18 mei 2010 t/m 29 juni 2010 ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. De stukken zijn ook digitaal in te zien op deze website.

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad 'Bestemmingsplannen', waarna u kunt kiezen om het plan op verschillende manieren op te roepen. U kunt dit eenvoudig doen door in het venster 'ID' de plancode NL.IMRO.0654.BPOZ2HZ2010 in te vullen.

Het is mogelijk dat er gedurende bovengenoemde termijn aanvullende stukken ter inzage worden gelegd.
Publicatie ontwerp bestemmingsplan
Publicatie ontwerp richtlijnen beeldkwaliteit