Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 17-05-2010

Roofvogel valt jogger aan

KLUNDERT: Een 38-jarige man uit Noordhoek is zondagavond omstreeks 20.00 uur tijdens het joggen op de Klundertsedijk aangevallen door een roofvogel, vermoedelijk gaat het om een buizerd. De trimmer kon het dier van zich afschudden, maar hij liep wel enkele krassen op zijn voorhoofd op. Zijn vrouw (34) maakte gisteravond bij de politie melding van het de aanval op haar man. Zij vertelde dat de vogel haar
echtgenoot zowel op de heen- als terugweg aangevallen had. De politie heeft haar melding vastgelegd. Ook de gemeente is geïnformeerd.

Roosendaler (22) aangehouden na vernieling ruit

ROOSENDAAL: De politie heeft vannacht omstreeks 01.00 uur op het Stationsplein een 22-jarige Roosendaler aangehouden die een ruit van de toegangsdeur van een hotel vernield zou hebben. De melder gaf door dat een meisje op het Stationsplein lastig gevallen zou worden door twee mannen. Daarbij had van haar belagers een ruit vernield van de toegangsdeur van een hotel. Medewerkers van het hotel wezen de 22-jarige Roosendaler aan als de dader. Hij werd daarop aangehouden en ingesloten. Hem wordt alleen de vernieling ten laste gelegd. Vanuit het hotel is aangifte gedaan. Een van de medewerkers had gezien dat de verdachte met kracht met zijn rechterhand tegen de ruit sloeg.

Roosendaler (29) aangehouden na overlast melding

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagavond omstreeks 20.45 uur na een overlastmelding op de Langdonk een 29-jarige Roosendaler aangehouden die zich niet kon legitimeren. De agenten waren ter plaatse gegaan na een melding dat er nabij de tunnel jongeren op een muurtje zaten, die aan het blowen waren. De agenten zagen ter plaatse slechts een jongeman op het bedoelde muurtje zitten. Deze knaap schreeuwde bij het zien van de agenten naar een andere 'maat 'die op het speelterrein stond. De agenten hebben deze jongeman over het hek laten klimmen. Hij bleek onder invloed van drugs te zijn en kon zich niet legitimeren. Daarvoor werd hij aangehouden. Zijn moeder heeft aan het bureau zijn ID-bewijs laten zien. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 17-05-2010 14:15 | © Regio Midden en West Brabant |