Gemeente Ermelo



Loket MEE Veluwe weer in gemeentehuis Ermelo

MEE Veluwe is, nu de verbouwing is afgerond, weer te vinden in een van de spreekkamers in de hal van het gemeentehuis van Ermelo. Inwoners van Ermelo kunnen elke dinsdag tussen 8.30 en 12.30 uur met al hun vragen over een handicap, chronische ziekte of autisme spectrum stoornissen bij MEE Veluwe terecht. Eén van de maatschappelijk werkers van MEE Veluwe is aanwezig voor het beantwoorden van deze vragen. Een afspraak maken is hiervoor niet nodig. Als u de hal van het gemeentehuis binnenloopt, ziet u een zuil staan met een computerscherm. Op het scherm staan verschillende mogelijkheden. Komt u voor het loket van MEE Veluwe, kies dan deze toets. U krijgt een uitgeprint bonnetje met daarop een volgnummernummer. Bent u aan de beurt, dan verschijnt uw volgnummer op de borden. U kunt daarop lezen bij welke spreekkamer of loket u moet zijn.

MEE Veluwe is een organisatie die informatie, advies en ondersteuning biedt aan mensen met een handicap, chronische ziekte of een autisme spectrum stoornis. MEE Veluwe kan mensen helpen bij vragen over wonen, bij het zoeken naar een passende baan of dagbesteding, bij schuldhulpverlening, of het aanvragen van een uitkering. Verder begeleidt en adviseert MEE Veluwe o.a. bij de keus tussen regulier en speciaal onderwijs, vrijetijdsbesteding en vriendschap en relaties. MEE Veluwe biedt ook ondersteuning aan ouders met een kind waarvan de ontwikkeling langzamer verloopt, bij het stellen van een diagnose en bij gedragsproblemen. Kortom voor al uw vragen over een handicap of chronische ziekte of autisme spectrum stoornis kunt u bij MEE Veluwe terecht! MEE Veluwe biedt ook cursussen en trainingen aan op het gebied van o.a. weerbaarheid, zelfstandig wonen en sociale vaardigheden. De dienstverlening van MEE Veluwe is gratis en er is geen indicatie voor nodig.

Voor meer informatie over de dienstverlening van MEE Veluwe is iedereen welkom in Ermelo. Bellen kan uiteraard ook: T (055) 526 92 00 of mailen naar info@meeveluwe.nl. Zie ook www.meeveluwe.nl.