Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Man mishandeld, getuigen gezocht

Huizen, 17-05-2010

Een 20-jarige jongen uit Naarden wilde zondagochtend 16 mei rond 02.00 uur op het Plein 2000 in Huizen zijn fiets pakken. Een jongen botste tegen hem aan en er ontstond onenigheid tussen de Naarder en de jongen. Een groep jongens kwam toen op de Naarder af, gooide hem op de grond en trapte hem. De groep werd weer tegengehouden door een stel andere jongens en liet de Naarder verder met rust. De Naarder hield geen letsel over aan dit incident en ging naar een andere horecagelegenheid.

Ongeveer een uur later ging de Naarder naar huis. Buiten stond hij met een bekende te praten toen hij plotseling een klap van een jongen kreeg. De Naarder herkende de jongen als iemand van de groep die hem eerder die nacht hadden geslagen. De Naarder wilde weglopen toen hij door een andere jongen werd geslagen, ook afkomstig uit de groep van eerder die avond. De Naarder kwam ten val en was enige tijd bewusteloos. De jongens gingen vervolgens weg. De Naarder hield letsel aan zijn gezicht over. Een onderzoek is ingesteld.

Signalementen
Het betreft een man rond de 19 à 20 jaar oud met een licht getinte huidskleur en een normaal postuur. Hij is rond de 1.70 à 1.80 meter lang, heeft zwart haar en een bol gelaat. Hij droeg een witte trainingsjas met blauwe strepen. De tweede man is rond de 19 à 20 jaar oud met een donker getinte huidskleur en een slank postuur. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en droeg donkere kleding.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over dit incident. Zij kunnen contact opnemen door te bellen met 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.