Ingezonden persbericht

Utrecht, 11 mei 2010

ASR Verzekeringen verrast werkgever en zijn werknemers Actie rond Premiepensioen op Radio538

ASR Verzekeringen gaat van maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei 2010 werkgevers en hun werknemers verrassen. Dit gebeurt rond half acht in de ochtenduitzendingen van Radio538. Dan wordt een directeur of personeelsmanager gebeld die mag bepalen wat hij zijn werknemers wil geven. De radioactie is een onderdeel van de werkgeverscampagne waarin ASR Verzekeringen het Premiepensioen onder de aandacht brengt. Met het ASR Premiepensioen bepaalt de werkgever zelf hoe de pensioenregeling eruit komt te zien. En kan de werknemer bepalen of en hoe hij garantie en beleggen combineert.

Op asrverzekeringen.nl/zakelijk kunnen directeuren en personeelsmanagers zich deze week opgeven voor de radioactie. Uit de aanmeldingen worden vijf personen geselecteerd en opgebeld. Zij krijgen een keuze voorgelegd waarmee ze hun werknemers mogen verrassen. Bijvoorbeeld wat voor ontbijt hun medewerkers de volgende dag op kantoor krijgen.

Tot en met 31 juli 2010 krijgen werkgevers die een ASR Premiepensioen-contract afsluiten het eerste jaar 50% korting op de risicopremie. Werkgevers kunnen het ASR Premiepensioen afsluiten via hun verzekeringsadviseur. Het Premiepensioen is er voor zowel grote als kleine werkgevers. Het is een premieovereenkomst waarbij de werkgever een premie afspreekt die bepalend is voor de opbouw van het pensioen van de werknemers. De werkgever heeft zelf de kosten in de hand en bepaalt welke keuzevrijheid de werknemers krijgen in garantie en beleggen.

ASR Verzekeringen
De geschiedenis van ASR Verzekeringen gaat terug tot 1720 toen één van haar voorgangers werd opgericht. Zij kent dus een eeuwenlange traditie in verzekeren. ASR Verzekeringen biedt particulieren en bedrijven via onafhankelijke adviseurs een compleet assortiment verzekeringen en financiële producten op het gebied van schade, inkomen, leven, hypotheken en pensioenen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland, een van de grootste verzekeraars in Nederland. Meer informatie op www.asrverzekeringen.nl.