Ingezonden persbericht


Eye-wear.nl wil aankomende maandag tijdens luchtvaart party stunt uithalen door 10 meter hoge vulkaan op het strand van Bloemendaal uit te laten barsten

Aswolk houdt ook Nederlandse stewardessen en piloten aan de grond

ROTTERDAM, 16 mei 2010 - De IJslandse vulkaan, Eyjafjallajökull, laat opnieuw activiteit zien die bedreigend zou kunnen zijn voor het Nederlandse vliegverkeer. Volgens voorspellingen van de Universiteit van Keulen zal een van de vulkaan afkomstige aswolk rond 17 mei Nederland bereiken. Het is precies op die dag dat een andere vulkaan op het strand van Bloemendaal zo'n 1000 piloten en stewardessen aan de grond zal gaan houden. In strandclub Bloomingdale staat er op maandag namelijk een feest gepland, dat exclusief en alleen toegankelijk is voor personeel van Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. Online zonnebrillenshop Eye-wear.nl wil een stunt uithalen en zal daarom onaangekondigd een 10 meter hoge vulkaan tot uitbarsting brengen pal naast Bloomingdale tijdens het feest. Bloemendaal op z'n kop aankomende maandag dankzij vulkaan Omdat Nederlandse stewardessen en piloten de hele wereld overvliegen en daardoor de laatste trends in de clubs meekrijgen, besloten een aantal Nederlandse piloten zelf in 2009 exclusieve feesten te gaan organiseren voor hun collega's. Na geslaagde edities in onder andere de Amsterdamse Escape, heeft de organisatie nu voor Bloomingdale aan zee gekozen. In deze hippe club aan het strand draaien van 16.00 tot en met 01.00 onder andere Sunnery James & Ryan Marciano (23.00 - 01.00), DJ La Fuente (20.00 - 21.00) en is er een exclusief optreden Ferry Somogyi (18.00 - 19.00), beter bekend als de acteur Rik de Jong uit Goede Tijden Slechte Tijden.

Rond 21.00 is er een speciaal persmoment moment waarbij Eye-wear.nl de vulkaan (compleet met vuur en rook) op een spectaculaire wijze tot uitbarsting zal brengen. Ook zullen er nu nog geheime cadeaus door de lucht worden geschoten vanuit de Eye-wear.nl vulkaan. Tevens geeft Eye-wear.nl, Nederlandse marktleider in de online verkoop van merkzonnebrillen, rondom de vulkaan een modeshow weg waarbij de nieuwste trends op het gebied van zonnebrillen worden gepresenteerd. Zij zijn hofleverancier van zonnebrillen aan Nederlandse piloten en stewardessen en willen daarom de aandacht vestigen op de doelgroep met deze last-minute actie. "Geen enkele piloot stapt immers een cockpit in zonder zijn of haar pilotenbril ter bescherming tegen de zon mee te nemen", aldus directeur Bernd Damme van Eye-wear.nl.