Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Voor directe publicatie

Leiderdorp, 17-5-2010

Workshop Het Nieuwe E-mailen

voor iedereen met een drukke baan

Dinsdag 29 juni 2010 begint Semantica aan een serie van zes gratis workshops over e-mailmanagement. De workshops zijn te volgen in Leiderdorp, Zwolle en Eindhoven. Inschrijven kan op www.semantica.com.

E-mailmanagement neemt de voordelen van e-mail en voegt daar documentmanagement aan toe. "Zo blijft communiceren goedkoop, makkelijk en snel, maar wordt nu ook beheersbaar, veilig en inzichtelijk. Dat is wat wij Het Nieuwe E-mailen noemen", aldus Roland van der Heijden, managing partner van Semantica.

Communicatie bepaalt het succes van organisaties. Wie het beste communiceert wint. Met deze workshop ervaren deelnemers zelf wat er mis gaat met e-mail en hoe dat verbetert met e-mailmanagement. Er is een beperkt vast programma, waardoor vragen van de deelnemers voor een belangrijk deel de inhoud van de workshop bepalen.

Semantica is specialist in de technologie achter Het Nieuwe Werken. Met het platform voor bedrijfscommunicatie zorgen wij voor een opgeruimd kantoor waar informatie eenvoudig toegankelijk is en waar samenwerken vanzelfsprekend is.

-- EINDE PERSBERICHT --



Ingezonden persbericht