Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Kirkman Company brengt PR-activiteiten onder bij IvRM

Baarn, 17 mei 2010 - Kirkman Company gaat met IvRM samenwerken om het vakgebied strategic sourcing breder onder de aandacht te brengen.

Met voortdurend redactionele aandacht in de media wil Kirkman Company haar imago en autoriteitspositie onder haar doelgroepen versterken.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is marktleider op het gebied van Strategic Sourcing in Nederland. Als onafhankelijke management adviesorganisatie helpt Kirkman Company organisaties hun prestaties te verbeteren. Dit door het vinden van de juiste balans tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden zoals allianties, fusies en overnames (Make, Buy or Ally). De sourcingsvraagstukken spelen onder andere op het gebied van HR, Operations, IT, Legal&Finance, Communication, Marketing&Sales, Procurement en Facilities. Vanuit kantoren in Baarn (Nederland) en Londen (UK) werken zeventig medewerkers aan de verdere -internationale- ontwikkeling van Strategic Sourcing.

Over IvRM
IvRM is gespecialiseerd in het dichten van de kloof tussen redacties en organisaties. Het bureau draagt zorg voor voortdurend redactionele aandacht in de media. Aan de hand van een speciaal ontwikkelde werkwijze gaat IvRM op zoek naar visies en opinies van de opdrachtgever op trends en ontwikkelingen. Het bureau past deze aan op de informatiebehoefte van de media. Hierbij wordt rekening gehouden met het aandachtsgebied en de toonzetting van een specifiek medium en het specialisme van de individuele journalist. IvRM rekent zakelijke dienstverleners, beursgenoteerde bedrijven, semi-overheidsinstellingen en branche- en beroepsverenigingen tot haar opdrachtgevers.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht