Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Topnamen in Eredivisiespecial NUsport

Hoofddorp, 17 mei 2010 ­ Heel veel topnamen in één nummer: met een unieke bewaarspecial kijkt NUsport terug op het Eredivisie seizoen 2009/2010. In de Eredivisiespecial van NUsport staan alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen voetbalseizoen. Bryan Ruiz, Ibrahim Afellay, Maarten Stekelenburg, Luis Suarez, Jeremain Lens en Roy Makaay ­ ze komen allemaal aan bod. En er zijn interviews met Wim Kieft, Rafael vd Vaart (over het WK), Patrick Kluivert (15 jaar na de Champions League winst Ajax) en Willem van Hanegem. Een ongekend aantal topnamen in één nummer.

Gratis bezorgd
De extra dikke special is te koop bij de bekende verkooppunten maar ook online te bestellen op www.nusport.nl. Zonder bezorgkosten heb je 'm dan de volgende dag in huis.

Over NUsport
Het magazine brengt wekelijks journalistieke interviews en reportages met sporters, trainers en bestuurders. Serieus en diepgravend waar het moet, luchtig en frivool waar het kan. NUsport, het tijdschrift waar journalistiek en glossy elkaar wekelijks treffen. Alles wat je wilt weten over voetbal, wielrennen, tennis, hockey, schaatsen, Formule 1 en de grootste sportevenementen vind je in NUsport.

NUsport.nl richt zich geheel op het laatste sportnieuws. Op NUsport.nl, de tweede sportsite van Nederland, komt een breed scala van sporten aan bod. Naast het nieuws zijn er uitgebreide statistieken te raadplegen en kan men er terecht voor de livestanden van de populairste sporten (schaatsen, golf, wielrennen, tennis, voetbal en autosport).

Over Sanoma Uitgevers

Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 180 websites, 15 mobiele sites en 13 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Follow us @
cid:image007.gif@01CAD1A9.CDE474A0

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht