Persbericht

17 mei, 2010

Edward Chapman aangesteld als VP Cloud Storage Acceleration Products bij Riverbed

Riverbed, de IT-infrastructuur performance company, heeft Edward Chapman onlangs aangesteld als vicepresident voor cloud storage acceleration products. Met zijn uitgebreide kennis over datacenter-storage en ervaring op het gebied van productontwikkeling neemt hij de leiding over de Riverbed-productlijn voor cloud storage acceleration.

Voordat Chapman in dienst trad bij Riverbed was hij vijftien jaar werkzaam bij Cisco Systems waar hij zich bezighield met productmarketing. In deze periode was hij als vicepresident verantwoordelijk voor de acquisitie- en storage-strategie binnen de Server Access en Virtualization Unit. Daarvoor was Chapman verantwoordelijk voor Cisco's totale storage-netwerkpotfolio, inclusief de MDS-productlijn. Verder heeft hij de Cisco's Pioneer Award voor Technical Excellence ontvangen voor zijn werkzaamheden met betrekking tot Catalyst 6000.

"Riverbed staat op de kaart als het gaat om productontwikkeling en -uitvoering", aldus Chapman. "Door de verdere ontwikkeling van de visie van Riverbed op het gebied van cloud-storage, zijn klanten in staat om performanceproblemen weg te nemen die ontstaan tijdens het implementeren van private, public en hybride cloud-omgevingen. Ik kijk er zeer naar uit om met behulp van Riverbed-technologie inzichten op het gebied van storage bij organisaties en overheden te vergroten."

(194 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE