Ingezonden persbericht


Nuenen, 4 maart 2010

4e editie van het Connected Home Event op 17 mei 2010 in de van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

De grenzen tussen telefonie, internet, radio en tv vervagen. Ze vormen, samen met domotica en ondersteuning op afstand de kern van een 'Connected Home'. Het uiteindelijk doel is de verhoging van het comfort of de veiligheid in huis. Almaar meer oplossingen zijn ook toepasbaar in bestaande woningen.

Nu de digitale oplossingen betaalbaar zijn en de breedbandverbindingen toegang verzekeren tot diensten van hoge kwaliteit, ontwikkelt het aanbod van Connected Home toepassingen zich razendsnel. Maar tegelijkertijd verhoogt de complexiteit en is de nood naar kennis en juiste informatie zeer groot. De consument ziet welke mogelijkheden er zijn qua (HD-)televisie, online muziek, healthcare, gaming, alarmsystemen, energie- en gebouwencontrole en telefonie.

Wordt het totaalaanbod internet / tv / telefonie de komende cashcow voor de telecombedrijven? Hoe reageren de vendoren, distributeurs, retail, kabeloperatoren en ISP's op deze snel evoluerende markt?

Op 17 mei 2010 pakt voor de vierde keer Connected Home / VoIP Event uit met haar succesformule: een drieluik van seminar met discussiegroepen, expo- en demoruimte en netwerken.

Nieuw dit jaar zijn praktische workshops, onder andere over DLNA, Wi-Fi en HDMI die gedurende de gehele dag gehouden worden. Deze worden ingericht samen met GUIDION, de nummer 1 computerhulp in Nederland. GUIDION verzorgt, zowel op locatie als op afstand, diensten op het gebied van computers, telefonie en digitale televisie, voor zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf.

Waar: van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.
Aanvang: 10u00

Tijdens de seminars zullen bruikbare businessmodellen voor diensten en producten worden besproken. Met gerenommeerde sprekers en gescheiden tracks voor:
* Multi room audio, VoIP, digitaal entertainment en gaming.
* Draadloze en bekabelde huisautomatisering / domotica.
* Digitale gezondheidszorg en wellness.

* Kansen voor distributie en retail.

Op de beursvloer, die gratis toegankelijk is mits registratie, tonen marktleiders uit de diverse segmenten hun laatste nieuwe oplossingen en ontwikkelingen.

Doelgroep seminar
Distributeurs, vendors, ontwikkelaars, resellers, inkopers, consultants en beslissers van


* Digital home

* Domotica

* ICT en vaste en mobiele telefonie

* Consumentenelektronica

* Resellers/retailers

* Breedband (DSL en kabel) ISP's

* Kabelbedrijven

* Telecom operators

* Digitale gezondheidszorg

* Content owners

* System integrators

* Consultants

* Investors / venture Capital

* Etc.

Aan het einde van de dag heeft de bezoeker een compleet overzicht van alle relevante zaken rondom Connected Home en VoIP voor zijn eigen business en dat van zijn klanten (B2B en B2C).

Noot voor redacties

Voor meer informatie over het seminarprogramma en inschrijvingen: www.connectedhomeevent.eu.

----------

Pers
Leden van de pers kunnen zich aanmelden op http://www.connectedhomeevent.eu/press.html



Ingezonden persbericht