LinkedIn kiest Belgische Networking Coach voor wereldprimeur


RUMST, 20100517 -- LinkedIn, met meer dan 65 miljoen leden wereldwijd de grootste business networking website ter wereld, heeft Nederland gekozen om te starten met haar LinkedIn Live Training programma. Als partner werd het Belgische Networking Coach gekozen, het bedrijf van Jan Vermeiren, de auteur van de best seller "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken".

"LinkedIn (www.linkedin.com) was voor hun programma op zoek naar een firma die zowel online als offline netwerken onder de knie heeft, LinkedIn door en door kent en die ervaring heeft in Nederland." vertelt Jan Vermeiren. "Het feit dat ik met "Let's Connect!" en "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken" twee boeken heb geschreven over beide thema's, en dat we met Networking Coach als enige al enkele jaren gecombineerde opleidingen over beide thema's in België en Nederland aanbieden, trok LinkedIn over de streep."

"Ik voorspel al een tijdje dat het succes van netwerken een combinatie zal zijn van online en offline netwerken." verduidelijkt Jan Vermeiren. "Het is daarom fantastisch dat LinkedIn naast het online gedeelte nu ook mensen fysiek wil samenbrengen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om met anderen contact te leggen. De LinkedIn Live training sessies (www.linkedin-training.nl) die door heel Nederland worden georganiseerd, zullen dus steeds een combinatie zijn tussen enerzijds verdieping in LinkedIn zelf en anderzijds (gefaciliteerd) live netwerken voor en na de sessie. Op deze manieren ervaren de deelnemers onmiddellijk wat de kracht van netwerken inhoudt."

Waarom krijgt Nederland de wereldwijde primeur voor de LinkedIn Live trainingen? Met bijna 2 miljoen gebruikers is Nederland het land waar - relatief gezien - LinkedIn het meest gebruikt wordt. Niet enkel qua aantal, maar ook qua handelingen. LinkedIn vindt daarom Nederland een interessant land om van te leren, om zo ook goede programma's voor de rest van de wereld te ontwerpen.


Over Jan Vermeiren en Networking Coach

Jan Vermeiren is de oprichter van Networking Coach (www.networking-coach.com) en de auteur van de best sellers "Let's Connect!" (www.letsconnect.be) en "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken" (www.hoe-linkedin-nu-echt-gebruiken.com). Samen met zijn team van Networking Coach geeft Jan presentaties en opleidingen op het vlak van online en offline netwerken en referrals. Klanten zijn zowel grote organisaties zoals Deloitte, IBM, ING, Nike, SAP, Sun, als RSM Erasmus Rotterdam en freelancers.

Over LinkedIn Live Training

De 4 verschillende types sessies (Link & Learn, Boost Your Business, Catapult Your Career en Dive in Deep) en de verschillende locaties doorheen heel Nederland zijn terug te vinden op www.linkedin-training.nl.