Ingezonden persbericht



Leeuwarden, 17 mei 2010

LEZING DIRK SCHERINGA
Het netwerk-event donderdag 20 mei aanstaande in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden wordt heel bijzonder. Inmiddels hebben zich ruim 200 netwerkers aangemeld. Het event staat in het teken van ondernemen, maar het bijzondere thema van de avond is: 'Je bent nooit te oud om...'. Hoofdgast Dirk Scheringa presenteert zijn visie op ondernemen aan de hand van persoonlijke anekdotes. Aansluitend volgt een prikkelende discussie met Dirk Scheringa en een aantal prominenten uit het bedrijfsleven.

PROGRAMMA
17.00 uur Ontvangst dinergasten
17.30 uur Walking Diner
19.30 uur Ontvangst avondgasten
20.00 uur Lezing Dirk Scheringa
20.45 uur Pauze
21.10 uur Paneldiscussie
22.00 uur Borrelen en netwerken

PANELDISCUSSIE
Onder leiding van Holger Bakker, Corporate manager NDC|VBK wordt een prikkelende discussie gevoerd. Deze discussie wordt gevoerd op basis van scherpe stellingen. Uitgangspunt voor de stellingen is wederom het thema van de avond: 'Je bent nooit te oud om..'. Het panel bestaat uit Dirk Scheringa (Ondernemer), Mevrouw Yaneth Palacio (MKB-Noord), Mevrouw Nelleke Mulder (Styling & Image, Zakenvrouw van het Noorden 2010), Eric Tierie (Ondernemer, Vice-voorzitter Raad van Toezicht Wereldkinderen).

WERELDKINDEREN
De opbrengst van het event gaan naar een goed doel: Wereldkinderen. Ondernemers en andere geinteresseerden kunnen zich opgeven voor zowel voor de lezing als voor het walking dinner. De entree voor de lezing is E 24,50, Het volledig verzorgd walking dinner in bijzijn van Dirk Scheringa is E 79,-. Wereldkinderen ondersteunt wereldwijd ruim 100 projecten in 14 landen en wil kinderwelzijn structureel verbeteren (www.wereldkinderen.nl).

MEER INFORMATIE OF OPGAVE
www.dirkscheringainleeuwarden.nl
info@dirkscheringainleeuwarden.nl




Ingezonden persbericht