Ingezonden persbericht



Heel, 17 mei 2010

Jean-Marie Pfaff vervuld een Daelzicht Hartenwens!

EIJSDEN- In het kader van het 100-jarig jubileum van Daelzicht (in 2009) heeft iedere cliënt de mogelijkheid gekregen om een realistische en haalbare Hartenwens in te dienen. Op zondag 16 mei zijn 3 Hartenwensen in vervulling gegaan, namelijk een ontmoeting met Jean-Marie Pfaff.

Afgelopen zondag was de Belgische oud-keeper en reallife soapster van 'De Pfaffs' te gast bij de voetbalclub in Eijsden. De club bestond 75 jaar en daarom trok hij zijn keepertenue aan om te strijden tegen hun eerste elftal. Ook in Eijsden kreeg hij met zijn sympathieke verschijning de lachers op zijn hand. Jean-Marie deed fanatiek mee aan de voetbalwedstrijd, lachte in de camera en maakte grapjes tegen de toeschouwers.

Na de wedstrijd had zijn dochter, Lyndsey Pfaff, een meet & greet geregeld voor onze 3 cliënten. Marina, Claudia en Ricardo stonden te popelen om Jean-Marie te ontmoeten en hem het hemd van het lijf te vragen. Jean-Marie nam de tijd om alle vragen te beantwoorden, handtekeningen uit te delen en foto's met hem te maken. Daarnaast was er de mogelijkheid om cadeautjes te overhandigen die de cliënten speciaal voor hem hadden meegenomen, zoals: een zelfgemaakt schilderij, een beschilderd keramiek schaaltje en een Hartenwensen T-shirt als aandenken.

Ricardo, Marina en Claudia zijn met een zeer tevreden gevoel naar huis gegaan en hebben een geweldige dag gehad!

Kijk op www.daelzicht.nl/hartenwensen voor alle informatie over Daelzicht Hartenwensen.