Lancering Infopacts zakelijke opvolger van ISDN groot succes


ROTTERDAM HOOGVLIET, 20100517 -- Infopact, leverancier van zakelijke All IP communicatiediensten, heeft de zakelijke opvolger van ISDN gelanceerd onder de naam Allesin1-XL. Op 29 april 2010 verzamelden resellers van data- en telecomoplossingen uit het hele land zich aan boord van het cruiseschip 'ss Rotterdam' voor de Infopact Partnermiddag 2010, om de lancering van het nieuwe dienstenportfolio bij te wonen.

Introductie Allesin1-XL, de zakelijke opvolger van ISDN
Tijdens haar landelijke Partner event introduceerde Infopact Allesin1-XL: een totaaloplossing voor bedrijven met 4 tot 40 werkplekken. Het portfolio vormt een aanvulling op het succesvolle Allesin1 portfolio (Bel, Surf, Pin en Alarm) dat sinds eind 2007 op de markt is. Met diensten voor 2, 4, 6 en 8 telefoniekanalen op basis van SIP, eFax en internet tot 20 Mbps verwacht Infopact dit marktsegment optimaal te kunnen bedienen. Jan Mooijman, Algemeen Directeur: `Wij merken al enige tijd een toenemende vraag uit het MKB naar de oplossingen die Infopact met Allesin1-XL biedt. Met het nieuwe portfolio is er een zakelijk alternatief voor de ISDN-infrastructuur die de komende periode uitgefaseerd zal worden.' Na de bekendmaking van het nieuwe portfolio volgden er direct positieve reacties uit de markt. `We hadden geen beter moment kunnen kiezen voor de lancering van Allesin1-XL: de markt blijkt klaar te zijn voor de diensten. Leveranciers van randapparatuur tonen grote belangstelling voor het certificeren van hun producten voor het nieuwe portfolio. Bovendien ontvangen Partners die onlangs hun KPN Business Partner contract hebben verloren met Allesin1-XL een prima alternatief', aldus de heer Mooijman.

Gecertificeerde randapparatuur waarborgt kwaliteit Allesin1-XL
Op het event had Infopact een primeur: als eerste partij in de telecombranche heeft zij 13 fabrikanten van randapparatuur gecertificeerd voor SIP-diensten. Daarmee heeft Infopact vrijwel de gehele markt van randapparatuur betrokken bij haar nieuwe portfolio. Hans Tours, Director Business Development: `Om de kwaliteit van de Allesin1-XL diensten te waarborgen promoten wij deze diensten uitsluitend met gecertificeerde randapparatuur die door onze Partners geleverd wordt. Inmiddels zijn de systemen van onder meer Aastra, Alcatel-Lucent, AltiGen, Avaya, Cisco, Innovaphone, NEC-Philips, Panasonic, Pbxnsip, Samsung, Siemens, Swyx en ZyXEL al gecertificeerd. Dit biedt nieuwe kansen voor resellers. Met deze All IP oplossingen is ISDN niet langer de meest voor de hand liggende oplossing.'

De gecertificeerde leveranciers van randapparatuur waren in ruime mate vertegenwoordigd op het event om de nieuwste generaties apparatuur te tonen aan het publiek. Diverse hoofdsponsoren van het event presenteerden de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefooncentrales en infrastructuur. Zo deelde Siemens tijdens haar presentatie de voordelen van de Unified Communications oplossing OpenScape Office MX voor het MKB. AltiGen toonde de mogelijkheden van de telefooncentrale AltiGen Max1000. Breedbandleverancier BBned onthulde dat de eerste VDSL2-verbindingen deze maand al live zullen gaan. KPN Carrier Services maakte tot slot bekend dat haar Wholesale activiteiten meer prioriteit hebben gekregen. Door samen te werken met partijen als Infopact verwacht KPN CS haar netwerk ten volste te kunnen benutten, wat uiteraard gunstig is voor alle partijen.

Het Allesin1 webportal: speciaal voor Partners
Het recentelijk gelanceerde Allesin1 webportal (www.partners.allesin1.nl) werd onder grote belangstelling gedemonstreerd. Partners kunnen via het online portal in enkele stappen Allesin1(-XL) pakketten op maat samenstellen voor klanten. Bovendien is de voortgang van bestellingen online te volgen. De boodschap werd positief ontvangen: direct na afloop van het event was er een verdubbeling van registraties voor het webportal zichtbaar.

Over Infopact
Infopact Network Solutions is leverancier van zakelijke All IP communicatieoplossingen. Infopact is een innovatieve en snelgroeiende organisatie die maatwerk levert aan meer dan 10.000 zakelijke klanten. Met Infopact Allesin1 en Allesin1-XL biedt Infopact efficiënte totaaloplossingen aan de klein- en midzakelijke markt. Zij maakt hierbij gebruik van ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel. Infopact is door Currence gecertificeerd voor Pinnen over IP. Daarnaast is zij door NCP Certificatie gecertificeerd voor Alarm over IP. De Infopact Allesin1 diensten op het gebied van pinnen worden inmiddels ook door diverse banken aangeboden aan hun klanten.

Infopact Network Solutions