Isotechniek Isolatie compenseert wegvallen MeerMetMinder subsidie


¤ 250,- tot ¤ 400,- euro subsidie voor woningisolatie

SPANKEREN, 20100517 -- Vandaag 17 mei is bekend geworden dat voor de MeerMetMinder stimuleringsregeling de bodem in zicht is. Woningbezitters kunnen vanaf vandaag geen beroep meer doen op deze landelijke regeling die wordt toegekend op basis van de verbetering van het energielabel of de Energie Index. Dit betekent voor woningbezitters wederom een teleurstelling in de stimulering om de eigen woning energiezuiniger te maken.

Isotechniek Isolatie B.V, één van Nederlands grootste Isolatiebedrijven, wil de grote groep woningbezitters die nu achter het net vissen stimuleren om vooral door te gaan met het isoleren van de eigen woning. Daarom verstrekt Isotechniek Isolatie B.V. tot en met eind 2010 voor elke particuliere woning waar de spouwmuur van wordt geïsoleerd, standaard een subsidie van ¤ 250,-. Kiest de woningeigenaar voor een combinatie van isolatieoplossingen, dan wordt tot maximaal ¤ 400,- subsidie verstrekt. Deze subsidieregeling geldt landelijk voor alle aanvragen die vanaf 18 mei via de website van Isotechniek binnenkomen.


Hoe werkt dit in de praktijk?
Op www.isotechniek.nl kunnen geïnteresseerde woningbezitters hun gegevens invullen om zo in aanmerking te komen voor deze speciale subsidieregeling.

Over Isotechniek Isolatie B.V.
Isotechniek Isolatie B.V. is een landelijk opererende organisatie met als doelstelling bestaande woningen energiezuiniger en duurzamer te maken.
Via de website van Isotechniek, of telefonisch op 0313 - 422 422, kan men geheel vrijblijvend een afspraak maken met een isolatieadviseur.

Deze adviseur komt bij de aanvrager thuis en bekijkt de mogelijkheden voor het isoleren van de woning. Of het nu gaat om spouwisolatie, dakisolatie, zolderisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie of vochtisolatie, Isotechniek Isolatie biedt voor alle isolatie vraagstukken een breed pakket van systemen.

Isotechniek Isolatie B.V.