Stemopkop.nl: de nieuwe barometer per politicus


Nederlanders stemmen op hun favoriete politieke kop

BREDA, 20100517 -- Op de nieuwe website www.stemopkop.nl kunnen Nederlanders stemmen op hun favoriete of juist niet favoriete politicus. Elke dag vinden ze hier de nieuwste peilingen per politieke kop. Daarnaast biedt de website hen een duidelijk overzicht van alle informatie over politici, zoals foto's, tweets en links naar de website van hun partij.

Op Stemopkop.nl kiezen bezoekers politieke koppen in vier categorieën. Wie is in hun ogen de ideale premier, wie moet er in de regering komen en welke politicus hoort in de Tweede Kamer thuis? Naast een stem voor hun favoriet, kunnen bezoekers ook een tegenstem uitbrengen op de politieke kop die ze na de verkiezingen liever niet meer terugzien in Den Haag.

"De huidige politiek is soms behoorlijk ingewikkeld, terwijl de gemiddelde Nederlander juist behoefte heeft aan duidelijkheid. Hij of zij wil weten wat het gezicht is achter de naam op de lijst, één informatief overzicht plus een paar heldere links om zijn of haar mening te vormen. Waar staat deze politieke kop voor? Dat is wat de gemiddelde Nederlander duidelijk voor ogen wil hebben. Met Stemopkop.nl bieden we deze helderheid", zegt Coen van den Broek, samen met Bas Kersing de initiator van Stemopkop.nl.

Over Stemopkop.nl
Stemopkop.nl is opgericht door de Bredase ondernemer Coen van den Broek en de Hooge Zwaluwse ondernemer Bas Kersing. Van den Broek is eigenaar van Ocen, een full-servicebureau gespecialiseerd in webdesign, grafische vormgeving en interactieve media. Kersing is bedrijfskundige en uitvinder.

Stemopkop.nl