Gemeente Lansingerland

Conferentie vrijwilligersbeleid


De gemeente Lansingerland organiseert een interactieve conferentie met als doel de modernisering van het vrijwilligersbeleid en de infrastructuur.

Alle besturen en coördinatoren van vrijwilligersorganisaties, verenigingen en kerken zijn van harte uitgenodigd om aan deze conferentie deel te nemen.

Â

Vragen die tijdens deze conferentie aan de orde kunnen komen zijn onder meer: wat zijn voor u speerpunten voor het vrijwilligerswerk, welke knelpunten worden er nu ervaren, welke behoefte zijn er voor ondersteuning, hoe is de samenwerking tussen de vrijwilligersorganisaties, hoe kunnen we jongeren bereiken.Â

Â

Twee keer dezelfde conferentie

De conferentie wordt twee keer gehouden: maandag 17 mei van 16.00-18.00 uur of op donderdag 20 mei van 19.30-21.30 uur. U kunt kiezen op welke dag u aan deze conferentie deelneemt. De bijeenkomst wordt beide data gehouden in het Gemeentehuis Lansingerland, Raadhuislaan 1 te Berkel Rodenrijs.

Â

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 10 mei 2010 door een mail te sturen naar stephanie.vallianatos@lansingerland.nl onder vermelding van: gewenste datum, naam, organisatie, adres, telefoonnummer en e-mail. Ook organisaties die geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wel graag willen deelnemen aan deze conferentie kunnen zich via dit e-mailadres aanmelden.