Ingezonden persbericht


Drachten, 6 mei 2010

P E R S B E R I C H T Religie/levensbeschouwing/agenda/lezingen

Maandelijks initiatief
Genezingsdienst in Drachten

Maandagavond 17 mei is een genezingsdienst in Elim, Zuidkade 54, 9203 CN, aanvang 19.30 uur, toegang gratis.

"God is een God van wonderen, Hij is niet veranderd en blijft altijd dezelfde", zo zegt een woordvoerder. "Wij geloven in een goede God die leeft, spreekt en geneest. Hij wil dat wij een goed leven krijgen, vrij van angst, depressie, ellende en ziekte." De initiatiefnemers benadrukken dat God wil genezen naar geest, ziel en lichaam. Spreekster is voorgangster J. Kloosterman van christengemeente Bethanië.

Vorig winterseizoen had de Stichting De Geopende Deur om de veertien dagen een cursus "Leven vrij van angst, depressie en ellende". Op basis van de bijbel kregen belangstellenden onderwijs van verschillende ervaringsdeskundigen. Belangrijke punten hieruit keren terug in de genezingsdiensten. "Mensen leren hier naar zich zelf te kijken zoals Jezus naar hen kijkt. We beginnen kleinschalig en zijn vol verwachting hoe God´s Heilige Geest dit verder zal leiden." De bijeenkomsten zijn laagdrempelig bedoeld en zijn ook toegankelijk voor mensen die nog niet in Jezus geloven.

Tijdens en na de bijeenkomst is er persoonlijk gebed voor iedereen die Jezus nodig heeft voor vergeving, genezing, bevrijding, relaties, werk en financiën. Website www.geopendedeur.nl, mailadres info@geopendedeur.nl of telefoon 0512-302851 (Cornelia Woldman).