Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Verkiezingskoorts stijgt op de Libelle Zomerweek

Hoofddorp, 10 mei 2010 - Van 17 t/m 23 mei komen Jan Peter Balkenende, Mark Rutte, Femke Halsema, Maxime Verhagen, Alexander Pechtold, Fleur Agema, Ronald Plasterk en Harry van Bommel naar de Libelle Zomerweek aan het Almeerderstrand. Iedere dag is er één politiek kopstuk van de partij!

De Libelle Zomerweek wordt dit jaar voor de 14e keer gehouden. Het thema is dit jaar Buffalo Beach. Lekker barbecueën, veel shoppen, zingen en swingen omringd door blinkende Amerikaanse oldtimers, gebleekt hout, cactussen en kampvuur...

Broodje politiek
Dagelijks schuift er één partijgezicht aan. Libelle-journaliste Ebru Umar leidt de gesprekken, lezeressen mogen alles vragen wat ze willen. De politicus wordt stevig aan de tand gevoeld en gaat in op prikkelende stellingen en de laatste resultaten van de Libelle Verkiezingspoll.

Peiling van Maurice de Hond
Welke 'kleur' hebben vrouwen, wat vinden ze belangrijk, waar staan vrouwen in de politiek voor en wie is hun minister-president? Libelle peilt in samenwerking met Maurice de Hond continu de stand van zaken.

Veel topacts
Naast politici heeft de Libelle Zomerweek 2010 een gevarieerde line-up: met o.a. Claudia de Breij, Trijntje Oosterhuis, Van Dik Hout, Ellen ten Damme, Danny de Munk, Lisa Lois, Wesley en Grant & Forsyth. Pien Ankerman, Humberto Tan en Quintis Ristie maken Nederlands grootste buitenevenement compleet.

De Libelle Zomerweek is dagelijks toegankelijk van 10.00 - 18.00 uur; er worden in totaal 80.000 bezoekers verwacht. Voor meer informatie: www.libellezomerweek.nl.

Sanoma Uitgevers ook sterk in events
Sanoma Uitgevers - met bijna 75 publiekstijdschriften, 180 websites, 15 mobiele sites en 13 apps - is ook sterk in events. Met de Libelle Zomerweek, Margriet Winter Fair, Truckstar Festival, Jonge Gezinnen Beurs, Tina dag en Woonbeurs Amsterdam is Sanoma een topspeler in de markt van consumentenbeurzen.

Meer informatie over de events van Sanoma Uitgevers: www.sanoma-adverteren.nl/events

Noot voor de redactie (