Gemeente Delft

Stremmingen Provincialeweg tussen 17 mei en 4 juni

Tussen maandag 17 mei en vrijdag 4 juni moet het verkeer op de Provincialeweg rekening houden met stremmingen als gevolg van asfalteringswerkzaamheden.

De stremmingen vinden plaats op het gedeelte van de Provincialeweg tussen Ruys de Beerenbrouckstraat en 't Haantje/Sionsweg.

Van maandag 17 mei tot en met vrijdag 21 mei is geen doorgaand verkeer mogelijk voor autoverkeer dat Delft vanuit Rijswijk wil inrijden.

Van maandag 24 mei tot en met vrijdag 28 mei en van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni is geen doorgaand verkeer mogelijk voor verkeer dat Delft wil uitrijden richting Rijswijk.

De afsluiting geldt alleen op maandag tot en met vrijdag. In het weekend is de Provincialeweg in beide richtingen wel beschikbaar. Ook DSM blijft bereikbaar.

Verkeer wordt in de eerste week omgeleid vanaf de afslag Rijswijk op de A4 over de A4 en de Kruithuisweg. In de tweede en derde week wordt het verkeer vanaf de Provincialeweg ter hoogte van de Ruys de Beerenbrouckstraat teruggeleid over de Provincialeweg, naar de Kruithuisweg en de A4.

Noot voor de redactie (

Gemeente Delft