Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

For women only
Care Plus® Travel Towel 'Pink'

Almere, mei 2010 - Wie zegt dat praktisch en stijlvol niet samen gaan? Tropenzorg®, dé specialist en marktleider op het gebied van gezond en veilig reizen, bewijst het tegendeel. Deze zomer biedt productenlijn Care Plus® de compacte en lichtgewichte Travel Towel niet alleen in stoer donker blauw maar ook in vrouwelijk roze aan. Deze Travel Towel variant is de stylish reisgenoot voor zowel een korte citytrip als een verre zomerbestemming.

Pink comfort
De Care Plus® Travel Towel is geschikt voor elke reis. Dankzij de compacte vormgeving is deze lichtgewicht handdoek ideaal om mee te nemen in je koffer, tas, rugzak of backpack. Hierdoor houd je meer ruimte over voor die extra paar schoenen of dat leuke jurkje... De handdoek voelt zijdezacht aan doordat er gebruik gemaakt is van een revolutionair microvezel voor optimaal gebruikscomfort. In de Travel Towel zijn speciale zilvergaren verwerkt die de groei van bacteriën bestrijden. Hierdoor blijft de Travel Towel langer fris en vrij van onaangename geurtjes. Daarbij is het absorberende vermogen van de Travel Towel meer dan zeven maal zijn eigen gewicht.

Prijs & verkrijgbaarheid
Tropenzorg' Care Plus® producten zijn verkrijgbaar bij apotheek, drogisterij en de betere buitensportzaken. De Care Plus® Travel Towel is leverbaar in drie verschillende afmetingen (40 x 80 cm; 60 x 120 cm; 75 x 150 cm) in de kleuren roze en blauw. De reishanddoek is verkrijgbaar vanaf ¤9,95. Bij aankoop ontvang je een gratis washandje.

Over Tropicare® en Care Plus®
Tropicare is al sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Het is de enige organisatie gespecialiseerd in adviezen, lezingen, opleidingen die bijdragen aan de gezondheidsbescherming van reizigers. Deze kennis wordt gebruikt bij het ontwerpen en maken van de producten onder de naam Care Plus®. Deze producten zijn er niet alleen voor wie verre, tropische reizen maakt. Ook voor de vakantieganger in Europa of gewoon thuis in Nederland zijn diverse Care Plus® producten zeer nuttig en soms zelfs onmisbaar. Op www.tropicare.eu vind je meer informatie over Tropicare®, het assortiment en reis- en gezondheidsadviezen, zoals up-to-date informatie over heersende ziektes in het buitenland. De uitgebreide serie producten van Care Plus® beschermt je tegen o.a. stekende insecten, de zon, slechte hygiënische omstandigheden en vervuild drinkwater. Op www.careplus.eu vind je alle informatie over de producten.