Politie Zeeland


---


O-920-2010. Vrouw slachtoffer van babbeltruc in Zierikzee
Afgelopen zaterdag werd een bejaarde vrouw in de Krammerstraat in Zierikzee het slachtoffer van een babbeltruc.
Twee nog onbekend gebleven vrouwen belden rond 21.00 uur aan bij de bejaarde vrouw en vroegen haar of zij in de woning rond mochten kijken omdat zij een soortgelijke woning wilden kopen. Toen de twee vrouwen waren vertrokken werden een geldbedrag en een bankpas uit de woning vermist.

O-921-2010 Winkeldief aangehouden, Goes
Op de Kloetingseweg in Goes werd maandag rond 17.00 uur een 37-jarige man uit Tilburg aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had in een winkel in de Lange Vorststraat in Goes vier tassen met een totale waarde van ¬ 435,-. Het personeel kreeg te horen dat er buiten een totale waarde van E 435,-. Het personeel kreeg te horen dat er buiten een man met tassen uit de winkel liep. Twee medewerksters zijn de man achterna gegaan, maar ze raakten hem op een gegeven moment kwijt. De man werd door de politie aangehouden.

W-922-2010 Aanrijding in Middelburg
Op de kruising Spinhuisweg / Oude Vlissingseweg in Middelburg vond maandag om 13.00 uur een aanrijding plaats.
Een 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele kwam vanaf de Spinhuisweg en wilde linksaf de Oude Vlissingseweg opdraaien. Hij verleende geen voorrang aan een 20-jarige vrouw uit de gemeente Veere, die op haar bromscooter over de Oude Vlissingseweg reed. De vrouw liep bij de aanrijding een pijnlijke knie op, de auto en de bromscooter raakten beschadigd.

W-923-2010 Vrouw beroofd in Vlissingen
In de Lammensstraat in Vlissingen werd zondag omstreeks 02.00 uur een 49-jarige vrouw uit die plaats beroofd van enkele euro's en haar bankpas.
De vrouw werd langs achter door een onbekende man vastgepakt en naar de grond gewerkt. Daarna pakte hij de portemonnee uit haar rugtas en haalde daar enkele euro's en haar bankpas uit. Daarna liet hij de vrouw los en liep weg.

W-924-2010 Rijden onder invloed, Koudekerke
In de Kerkstraat in Koudekerke werd maandag omstreeks 16.30 uur een 40-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland betrapt op rijden onder invloed.
De man had meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

---- --