BondLend kondigt Securities Finance Technology aan voor vaste inkomens 17/05/2010 20:46

PR Newswire

NEW YORK, May 17, 2010 /PRNewswire/ --
BondLend heeft vandaag de introductie aangekondigd van zijn Securities Finance platform, speciaal gericht op leningen voor vaste inkomens en repogroepen.

BondLend handelsservices kunnen directe afhandeling bieden door het vrijmaken van waardevolle hulpbronnen. De geautomatiseerde post trade services van BondLend verhogen de efficiëntie en leveren oplossingen die helpen bij het terugbrengen van handmatige fouten, waardoor het risico wordt verminderd.

Peter Economou, hoofd van Securities Finance in State Street zegt: "Wij zijn blij ons gebruik van BondLend voor Contract Comparison nu ook voor Mark-to-Market Comparison en aanvullende diensten uit te kunnen breiden."

BondLend's Fixed Income Mark-to-Market Comparison Service biedt gedetailleerde informatie aangaande waarborgmanagement voor een beter markt- en tegenpartijrisicobeheer en stelt een onderneming in staat bronnen van de middle office om te zetten in een uitzonderingsproces in plaats van het uitvoeren van dure handmatige handelsaanpassingen, waardoor de noodzaak om kostbare point-to-pointverbindingen te handhaven wordt geëlimineerd.

Over BondLend
BondLend is een securities finance technologieplatform speciaal gecreëerd voor de ondersteuning van leningen aan vaste inkomens en repogroepen. BondLend's Trading en Financing Services kunnen zelfstandig lenen, uitlenen en repo vergelijken met behulp van een op standaardnormen gebaseerd protocol en infrastructuur en directe afhandeling bieden waarbij handmatige processen worden geëlimineerd en waardevolle hulpbronnen worden vrijgemaakt. Het BondLend post-trade dienstenpakket omvat Contract Comparison, Mark-to-Market Comparison en Billing Comparison. BondLend comparison services verhogen de efficiëntie en verminderen het risico van mogelijke vergissingen in het waarborgmanagement. Comparison services zijn veiligheidsagnostisch en ondersteunen wereldwijd gebruik van cash en niet-cash gegevens. BondLend's handels- en post-tradeservices helpen de kosten per eenheid te drukken en verhogen de efficiëntie. Het stelt bedrijven in staat middelen vrij te maken om hun aanwezigheid op de markt te verruimen, handelsvolumes te verhogen en foutenpercentages te verminderen zonder bijkomende kosten. Dit maakt van het BondLend platform een kostenbesparende keuze voor alle instellingen, ongeacht hun omvang.

Michelle Lindenberger, +1-212-901-2224, michelle.lindenberger@bondlend.com






-