Ingezonden persbericht


Exclusieve Kreeftenbeleving

VAAR MEE MET EEN KREEFTENVISSER

Domburg, 2 april 2010 - Op dinsdag 18 meei, donderdag 3 juni en donderdag 1 juli organiseert Groepsarrangementen Zeeland in samenwerking met Marstrand Rondvaarten een dagtocht rondom de Oosterscheldekreeft. Tijdens deze exclusieve kreeftenbeleving kunnen bezoekers op een unieke manier kennis maken met de kreeftenvisserij.

Het kreeftenseizoen is geopend dus genoeg reden om voor groepsarrangementen Zeeland een dagtocht over dit onderwerp te organiseren. Tijdens deze dagtocht stappen bezoekers in Yerseke aan boord van een motorschip waarna de tocht begint naar de boot van de kreeftenvisser. Kleinere groepjes gaan vervolgens aan boord van de kreeftenvisser en zien met eigen ogen hoe de kreeft gevangen wordt. Als afsluiting van de dagtocht staat er een proeverij van kreeft klaar en kan een ieder genieten van een heerlijke salade met brood en van de vaartocht die gemaakt wordt met het motorschip. De dagtocht duurt circa 3,5 uur.

De Exclusieve Kreeftenbeleving kost ¤ 65,00 per persoon en is te boekenn bij alle VVV's in Zeeland (en VVV Ouddorp aan Zee). Meer informatie is te vinden op www.vvvzeeland.nl/excursies.